středa 7. června 2017

Finská káď

Sháníte vyhřívaný dřevěný koupací su káď nebo finskou vanu? Vyberte si z naší nabídky a prodloužte si koupací sezonu. Nejen večerní romantika zaručena.


Estonské dřevěné kádě HOT TUB připomínají finskou koupel, kterou si můžete dopřát téměř celoročně. Skutečnost, že to před mnoha lety byl opravdu koupací sud a ne káď , vana, vodní sauna, saunové sudy apod. Sud dřevěný 2specifikace 2.

Dřevěná koupací káď HOT TUBE BALTIC - illustrační foto. Basic - sud s vytápěním dřevem. Exkluzivní dámská peněženka Guess Kade Large,barva. Koupací káď přímo z Finska. Ochlazovací vana, vědro, káď , finská sauna.


Dřevěná ochlazovací káď MAXpro osoby s bílou akrylátovou vložkou - určena pro osoby. Ručně vyrobené z olšového dřeva, dokonalé zpracování, . Finská vana - kónikcá káď severský modřín. Obsah sady: vana, nerezová kamna a komín, schůdky, ochranný plůtek, lavice, horní dřevěný lem, polička na .

Při rezervaci ubytování u nás si můžete vybrat chatu s finskou kádí , saunou, soukromým bazénem, nebo s hydromasážní vanou (jaccuzi) umístěnými přímo u. Kromě samotné kádě je na hotelu k dispozici také sauna. Dovolená v Nízkých Tatrách: polopenze a koupele ve venkovní finské kádi. Je nám to líto, ale nabídka už . Horská chalupa Paseky nad Jizerou Krkonoše.


Chalupa pro lyžaře, cyklisty, turisty a milovníky přírody, finská káď. Penzion BB Stodola se nachází na pěší zóně pod hradem Karlštejn a nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky, finskou káď , vířivku, ve všech prostorách . Můžete zde využít venkovní finskou saunu, umístěnou přímo v areálu, dřevěných sudů, včetně jednoho maxisudu až pro osob a ochlazovací káď s . Je vyrobeno na základě dlouholetých zkušeností. Vědro je ošetřeno 17ti vrstvami lodního laku, . Lázeň ve wellness kádi (při teplotě až 40°C) je skutečná relaxace, která může mít několik podob.


Koncem dubna se na brněnském výstavišti konaly prestižní Mezinárodní stavební. Wellness centrum obsahuje: finská sauna, vířivka, káď odvahy, vyhřívaná lavice a posilovna. Navštivte wellness hotel v Opavě a využíjte finské sauny.


This Pin was discovered by Šárka Teichmannová. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Prodej saun a výroba saun v ČR.


Vaše sauna, finská sauna, infrasauna i wellness se zárukou originality a kvality.

Ekopark, muž, sníh, ochlazení. Káď Royal je vyrobena z exotického materiálu, který má původ ve Střední a . Letní sezóna hlavní, Relaxační chata a finská káď je za příplatek. Pobyty pouze od soboty do soboty. RedFox Innehåller språk och även grammatik och .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky