středa 7. června 2017

Výsuvné brány

Kování pro posuvná vrata a brány - kolečka na přivaření, k zapuštění do jäklu, s oporou, dvojité kladky, pojezdové kolejnice - zaručená kvalita výrobků předního . Hliníkové brány jsme vyvinuli od prvního výkresu až po finální výrobek a vyrábíme je již více jak let. Používáme k výrobě pouze hliník, nerezovou ocel a plast. Nebaví Vás každodenní ruční otevírání a zavírání brány , ztratíte přitom řadu drahocenných minut a ke všemu při tom často zmoknete nebo šlápnete do louže ? Brána je svařená z ocelových profilů, . POHONY PRO GARÁŽOVÁ VRATA, BRÁNY , ZÁVORY, DOPLŇKY.

Mechanický výsuvný sloup s pouzdrem pro zabetonování BLOCK B, 100x100x4mm, výsuv . Garážové výsuvné brány Detolux sú sekčné celohliníkové brány zateplené polyuretánom. Pri otváraní sa vysúvajú pod strop garáže a vystačia si s nadpražím 12 . Sekčné brány sa otvárajú zvisle hore pod strop. Toto priestorovo úsporné riešenie vytvára voľné miesto pred i za bránou a ponecháva.


Pohony na krídlové a posuvné brány , automatické . Firemní stránky společnosti BBZ s. Zaměření: Závory, výsuvné sloupy a pohony pro brány a vrata - Prodej, Montáž, Servis, Pravidelná Údržba.

Vjezdové brány , křídlové brány , posuvné brány , hliníkové brány , kované. Rám samonosné brány je ve spodní části je opatřen C profilem, ve kterém se. Pohony garážových vrat, pohony posuvných bran, pohony křídlových bran, závory, výsuvné sloupy.


Dobre zvolená garážová brána výborne dotvára charakter a estetiku domu. Okrem toho je spoľahlivá, praktická a bezpečná. V našej ponuke nájdete obľubené. Použití: pro výsuvné brány s maximální váhou 6kg – pro hřebenové . OO - Kvalitní, tiché a spolehlivé automatické závory, výsuvné sloupy a pohony pro vrata a brány , které zaujmou i svým designem a jsou vhodné pro intenzivní i . Hlavné časti a príslušenstvo sekčných brán.


Posuvné do boku a dvojkrídlové. Arkáda - výsuvné zastínění. Nabízíme pletiva, sloupky, brány a branky, vzpěry, plastové a dřevěné.


Nabízíme vjezdové brány , Garážová vrata a ploty, křídlová posuvná vrata a dveře Eurowin. Kvalitní ocelová samonosná posuvná brána je vhodná do všech vjezdů a průjezdů v celkové šířce do m. Priemyselné brány ponúkané spoločnosťou Adves s. Výsuvné parkovací sloupky. Požiarne brány (posuvné, výsuvné , sekcionálne, rolovacie, krídlové, roletové).


Horizontální markýzy s kloubovými rameny se hodí pro.

Příjemný stín na terase Vám zajistí výsuvné markýzy. Máme řešení i pro Vaši garáž či vjezd. Dodáváme garážová vrata i vjezdové brány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky