pátek 16. června 2017

Bazen 3 6

Bestway Hydrium , x 2 . Pro období, kdy není bazén používán, doporučujeme zakrytí krycí plachtou. Nadzemní bazén je vybavený závěsnou kartušovou filtrací, a schůdky pro nadzemní bazény. Zamezíte tím vnikání mechanických nečistot např.


MOUNTFIELD - solární plachty pro nadzemní bazény. Vnější ocelové stěny, vnitřní fólie PVC s UV filtrem, pevný kovový okraj (cm), .

Podložka je vyrobena tak aby minimalizovala riziko . Krycí plachta kruh pro bazény ,6m se zesíleným okrajem a lankem ke stažení, včetně utahovací ráčny. Zesílený okraj sazený kovovými oky. Nepřekonatelné ceny, dodání do druhého dne - to vše z pohodlí vašeho . Nabízíme široký výběr zahradních bazénu od značky Marimex.


Solární plachta pro bazén , m. Proč použít solární plachtu pro bazén , m. Hlavní rozdíl mezi jednotlivými plachtami je v tloušťce materiálu.

Bazén Florida ,05xm. Modrá zimní plachta na kruhové bazény ,6m Zimní plachta na bazén slouží k ochraně tělesa a folie bazénu před zimními vlivy počasí. Ponúkame nadzemné bazény , luxusné zapustené, nafukovacie bazény ,. Užijte si léto na vaší zahradě v tomto nadzemním bazénu Steinbach. Součástí dodávky je i skimmer a tryska, takže bazén lze zároveň s montáží zprovoznit.


Upoutá svou jednoduchou montáží a nízkou cenou. Folie pro Miami, Azuro 4- ovál , x m - MRAMOR. Náhradní fólie pro nadzemní bazén. Báječná vodní zábava pro celou rodinu!


Výhodná cena za set s bohatým příslušenstvím. Následující příspěvek Vítání občánků 20. Popis: Kvalitní geotextilní folie z hustě tkaného materiálu, odolného proti protržení. Slouží k oddělení bazénové folie od přírodního podkladu.


Za příplatek je možné koupit bazénovou fólii s modrým mramorovým vzorem mm nebo modrou silnější o . Barva: šedá Rozměr: kruh ,8m svařeno z více pásů. Geotextilní podložka pod kruhový bazén , m zabraňuje poškození bazénové fólie. Poradenstvo a doprava zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky