čtvrtek 15. června 2017

Zastínění zimní zahrady

Zimní zahrada je jistě velmi příjemná pro posezení v podzimním období. V letních měsících se ale stává téměř neobyvatelnou částí domova. Markýzy navrženy pro stínění na stávající zimní zahrady nebo pergoly a dovolují zastínit jakoukoliv plochu.


Jak stínit zimní zahradu ? Zastínění zimních zahrad - STROPNÍ.

Stropní clona pro zastínění zimních zahrad a pergol chrání vaši zimní zahradu nebo pergolu před nesnesitelným horkem. Pořiďte si zastínění zimní zahrady a využívejte ji po celý rok. Moderní stínicí technika od Maron odráží paprsky ještě předtím, než projdou sklem. Pro dokonalejší a klidnější odpočinek v zimní zahradě nabízíme její zastínění. Pro tento typ stínění využíváme technologii Xline a Xlight.


Pro zastínění zimních zahrad nebo pergol jsou ideální rolety Veranda, které Vám zajistí optimální pohodu a klima na zimní zahradě v průběhu celého roku. Připravili jsme pro Vás předsezónní slevu na zastínění zimních zahrad Zenith.

Využijte této výrazné slevy a připravte se na sezónu už nyní. Esteticky kastlík v uzavřeném stavu . Plánujete zastínění zimní zahrady či terasy? Rádi vám poradíme a pomůžeme s výběrem.


Stínící technika pro Brno a okolí. Víte, že můžete snížit teplotu v zimní zahradě až od ? Již od prvních jarních teplejších dní se . Montáž se provádí přímo na nosnou konstrukci zimní zahrady. Profesionální návrhy stinění zimních zahrad. Kvalitní a účinné zastínění zimní zahrady významně přispěje ke komfortnímu využití.


Objednejte si konzultaci s . Terasy a zimní zahrady RD se stále častěji stávají oblíbeným prostorem pro relaxaci. Stínění Climax dodá těmto místům . K zastínění zimní zahrady může ideálně posloužit screenový roletový systém. Při otevření dveří a zatažení screenů.

Moderní markýzy pro účinné zastínění zimních zahrad a pergol. Hliníková zimní zahrada se stíněním vytvoří dokonalý obytný prostor, kde lze trávit čas . K čemu by byla zimní zahrada, kdyby v ní bylo nepříjemně horko? Airomatik je konstruován přesně pro tyto oblasti.


Je tedy nutné regulovat teplotu. Poměr zastínění je závislý na . Nejefektivnější je využít na zastínění střechy markýzu na zimní zahrady. Konstrukce hliník , skla mm kalená , bezpečnostní.


Neváhejte nás kontaktovat. Máte zájem o podobnou realizaci? Nejúčinnějším typem stínění zimních zahrad a altánů je výrobek, který se instaluje nad . Pro vybavení vaší zimní zahrady máme k dispozici četné doplňky a přídavná zařízení. Správné osvětlení či zastínění zimní zahrady , zabudování řídicího a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky