čtvrtek 15. června 2017

Lamelové pergoly

Nastavte si intenzitu slunečních paprsků na terasa sami. S vaší novou zahradní pergolou je to hračka. Střecha naklápěcích pergol je tvořena z hliníkovách lamel ,. Přivážíme do ČR první bioklimatickou pergolu Suntech Aerolux, která je vybavena otočnými a navíc stahovacími lamelami. Sami tak můžete určit, kdy slunce .

Sklápěcí pergoly , nebo-li lamelové systémy na zastřešení pergol a teras jsou jedinečné systémy, kde si můžete plynule naklápět hliníkové lamely a tím regulovat . Pergola je tvořena hliníkovými profily s povrchovou úpravou práškovým lakováním. Jinak řečeno pergola je zcela bezúdržbová. Naše lamelové pergoly jsou také 1 vodou neprodyšné a lamely nejsou duté, ale plněné izolací.


Po stranách je možný posuvný skleněný systém, vertikální . LED podsvícení lamel pergoly. K bioklimatickým pergolám Corradi nabízíme další vhodné doplňky jako dřevěné podlahy, nábytek a další, které ze zahradní lamelové pergoly vytvoří další . Lamelové pergoly s otáčecími hliníkovými lamelami.

Chrání před sluncem, větrem, deštěm i sněhem. Pergola SKYE je lamelová pergola s možností odstunu lamel. Chcete vědět více o této novince zavolejte nám na 737 . Vergola - originální lamelová pergola pro rodinnou pohodu a na Vaší terase. Dokonalé stímění nebo prostupnost světla a slunce, cirkulace vzduchu a izolační. Hliníkové pergoly s otočnými lamelami představují elegantní a praktický stínící střechový systém tvořený otočnými lamelami z extrudovaného hliníku.


Pergola Corradi Helyos vás ochrání nejen před ostrým sluncem, ale také před deštěm. Podívejte se, jak funguje pergola s otočnými lamelami. Na míru vyrábíme hliníkové pergoly s nastavitelnými lamelami , které při sklopení v dešti nepropustí ani kapku vody. Pojďme probrat vaše potřeby.


Při poničení se dají navíc . Nastaviteľná lamelová pergola SOLISYSTEME je patentovaný terasový krycí systém ,ktorý v sebe spája funkčnosť a estetickosť. Perfektný kompromis medzi . Poznejte ⭐ naše kvalitní hliníkové pergoly , které jsou vyráběny u nás v Česku! Pergolou se systémem naklápěcích lamel nebo shrnovací střechou můžete snadno regulovat sluneční svit.


Zavřete střechu a užívejte si stínu a ochrany před. Sluneční paprsky se snadno regulují pomocí hliníkových lamel s automatickým naklápěním.

Boční zastínění pergoly je řešeno venkovní roletou screen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky