pátek 2. června 2017

Aquapark pardubice

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Provozujeme plavecký bazén o délce metrů, aquapark s nabídkou vodních atrakcí a letní pláž. K dispozici jsou tobogány, skluzavky, dětské.


Přes léto je v provozu i letní pláž s nerezovými bazény a tobogány. Hodinové vstupné do bazénu pro pravidelné plavce za čtyřicet korun, dvě hodiny v aquaparku pro rodiče .

Finanční objem nad 250mil. Popis Celková rekonstrukce stávajícího veřejného plaveckého areálu. Nově byl osazen nerezový 50m bazén, včetně kompletní . Moderní aquacentrum v Jiráskově ulici disponuje ve vnitřní i vnější částí několika bazény s různou specializací a teplotami v rozmezí 27–°C.


Zveme všechny milovníky koupání, plavání, saunování a veškeré vodní zábavy do největšího aquaparku ve Východních Čechách. Plavecký bazén a aquapark uvnitř i venku. Typ bazénu: Veřejné bazény.

Je pěkný, ale protože jsem tam byl čerstvě po otevření, byla . Cena zahrnuje pouze dopravu, vstupné do aquaparku si hradí každý sám. Zrekonstruované pardubické aguacentrum nabízí návštěvníkům nespočet atrakcí, sportovního vyžití, relaxu a odpočinku. Pardubicích zrekonstruovaný aquapark za 5milionů. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí . Výlety s MaTami - AQUAPARK PARDUBICE.


Hegerova, předpokládaný příjezd 14. Přijďte si zaplavat, bavit se . Například zavedli trubku IPP - unikátní systém úpravy vody, která . Hledáte nejlepší koupání pro děti? Připravili jsme pro vás seznam aquaparků a koupališť, kde najdete spoustu zábavy.


Aquacentrum, které každoročně přivítá až 400. Své si u nás najde opravdu každý. Ať už si vyberete moderní 50m .

V brzkých hodinách nedělního rána 13. Jak v našem testu dopadlo, najdete na pardubice. Milí přátelé, chtěli bychom vás pozvat na už 2. I spent really great time here with my son.


I must recomend it to everyone who.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky