pátek 23. června 2017

Sauna žižkov

Vybrat si můžete z relaxačních prostor na Žižkově či Smíchově. Sauna je speciálně upravená místnost, která je vyhřívána horkým suchým vzduchem až na. Na Žižkově se můžete prohřát a krásně uvolnit své tělo i mysl v prostorné, čisté sauně.


Po prohřátí můžete zchladit své tělo v ochlazovacím bazénku nebo . Saunu mohou využít jednotlivci nebo ji lze pronajmout celou.

Sauna je společná pro muže a ženy a je otevřena celoročně mimo měsíce července. Novinka v podobě relaxačního wellness cetra nabízí celkem saun , vířivku, místnosti na masáže, relax zónu a další. Jedna z nejlepších saun v Praze.


Thajské masáže, sauna , whirpool a pára s eukalyptovou esencí. Součástí prostor je odpočinková zóna s lehátky, terasa s výhledem na Prahu, recepce s nápoji . Podrobnosti zjistíte kliknutím zde. Wellness centrum nabízí služby v oblasti aktivního životního stylu - využití posilovacích a aerobních strojů Technogym.

Fitness a posilovna Praha 3. Dále nabízíme masáže, sauna , osobní trenéři, jídelníčky, prodlužování řas. Velký sál pro míčové sporty. Malý sál pro míčové sporty. Vítejte na webu TJ Sokol Žižkov I. Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Praha na Slevomat.


VENUS SpaWellness - Hotel Don Giovanni, Praha - Žižkov. Přijďte se ohřát a zažít Euforii ze sauny ! Sauna má blahodárné účinky na zdraví člověka. Ohřátí těla nad normální tělesnou . See photos and tips from visitors to Sauna Praha. Sauna zahřeje na těle i na duši, zlepší krevní oběh, postará se o detoxikaci organismu a jeho větší odolnost proti nachlazení.


Hotely blízko: Privátní sauna Praha - Najděte na TripAdvisoru recenze cestovatelů, fotografie. EXCLUSIVE pivní lázně, Praha 3. Saunu , kterou si určitě ihned po první návštěvě oblíbíte, najdete v Praze na Žižkově v 10.

Znalci saunování jistě ocení, že ochlazovací. Největší a nejnavštěvovanější. Vás čeká labyrint prostorů a to ve třech podlažích pro Vaši relaxaci.


Bazén, posilovna, sauna , basketbalové hřiště, . SportCentrum Nové Butovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky