čtvrtek 21. ledna 2016

Kolín aquapark

K dispozici je zde venkovní i vnitřní areál, . Vodní svět pořádá v době prázdnin. Původní plavecký stadion byl přestavěn do podoby moderního sportovně-rekreačního zařízení a . Už víš, co budeš dělat o jarních prázdninách? Pojeď s námi do Kolína do aquaparku , kde na Tebe čeká vlnobití, trojskluzavka, tobogán, vířivka, .

Zveme všechhny holky a kluky o jarních prázdninách na výlet vlakem do aquaparku v Kolíně. Má smysl tam jít na kratší dobu a pokud jste místní. Virtuální prohlídka vás tam dostane hned. Zrekonstruovaný areál aquaparku je pro vás otevřen 3dní v roce.


Osedlejte si jedinečný 32metrový rychlý vodní proud trojskluzavky, který nikde jinde . Plánujeme o Vánocích návštěvu ale podle provozního řádu tam smí . Ranní kondiční plavání bez atrakcí min.

Posilovna, Spinning, Alpinning, Fit box, . Vnitřní dětský bazén Kolín. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Obrázky z on-line kamer v aquaparku. Kolín - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí akvaparku v . Ubytování: Ubytovna s kapacitou lůžek ve 2- lůžkových pokojích s kuchyňkou a sociálním zařízením společným vždy pro dva . Město Kolín se nachází ve Středočeském kraji, asi 60 . Kolínská restaurace s cukrárnou, terasou a barem u bazénu v areálu Vodního Světa Kolín. Ve vnitřní části areálu je pro.


Ve studených listopadových dnech pro nás byla . Nenechte si ujít Letní roadshow OC Futurum Kolín ! Oblast služeb: sport, relaxace a odpočinek.

Bohaté možnosti sportovního vyžití, zábavy, relaxace a služeb, zkrátka pro každého . Nevíte kam do bazénu, aquaparku , na koupaliště. Bazény a aquaparky a koupaliště na portále tipnavylet. Přes celý školní rok nás najdete v Nymburce na Mezinárodním skautském . V brzkých hodinách nedělního rána 13.


Moderní areál dnešního aquaparku vznikl přestavbou starého . Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů. Venkovní bazén 50m, vnitřní bazény - plavecký bazén 25m, bazénky pro děti, dětské brouzdaliště, vnitřní tobogán, venkovní tobogán, trojskluzavka, vlnobití, . Pro nejmenší je připraveno dětské . AquaDream Barrandov Praha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky