úterý 26. ledna 2016

Pohon pro garážová vrata

Pohony garážových vrat od AZ Pohony. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Tento špičkový pohon je vhodný pro sekční garážová vrata o ploše max.


Programování a nastavení . Inteligentní pohony SOMMER.

Bezpečné a kvalitní pohony pro sekční, dvoukřídlá , výklopná i posuvná garážová vrata. Dlouhá životnost a vysoká spolehlivost. Pohon garážových vrat, 24Vdc, 7Nm, mech.


Pohon sekčních a výklopných garážových vrat GDo síle 1. Sada obsahuje pohon vrat GDvč. Nejčastěji jimi ovládáme garážová vrata a vjezdové brány. V naší nabídce však také najdete i trubkové .

Soon pohon pro garážová vrata. Tento manuál je určen pouze pro technický personál. Pro sekční garážová vrata jsou velmi často užívané stropní pohony, v naší nabídce najdete pohony garážových vrat Lift Master a Came. Ovládejte garážová vrata odkudkoli s našimi pohony , ovladači a systémy automatizace domácnosti. Pro garážová vrata používáme pohony Marantec, Somfy, Kinggates a Doormax.


Nabízíme vám pohony garážových vrat o různé síle podle plochy a váhy vrat. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Garážová vrata a pohon od společnosti Hörmann. Prohlédněte si kompletní ceníky garážových vrat a elektrických pohonů!


Připravili jsme pro vás ceníky garážových vrat Hörmann i dalších výrobků. Německá firma SOMMER je mezinárodně známá jako výrobce vysoce kvalitních pohonů garážových vrat, křídlových a posuvných bran a dálkového ovládání . Ke garážovým vratům je nejpoužívanějším motorem pohon SPIN21KCE pro. S tímto 5N motorem dokážete ovládat sekční nebo výklopná vrata do šířky 7 . V katalogu nemáme podrobnější informace o pohon garážových vrat.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

SESTAVA OBSAHUJE: ks - pohon pro garážová vrata s ocelovou základnou ks - řídící jednotka pro garážová vrata ks - přijímač dálkového ovládání ks . Specifikace pohonu pro výklopné a sekční garážová vrata Spin KCE. Plynulý chod elektrického ovládání zvyšuje . Když přijedete před dům, venku leje jako z konve, nebo nedej bože mrzne, budete milovat svůj pohon garážových vrat. Vytáhne vrata za vás a vy už vjedete do . Kdo rád vystupuje z auta při větru a dešti nebo uprostřed noci jen proto, aby otevřel garáž?


S pohony garážových vrat Hörmann máte stále „volnou jízdu“, neboť . Až o vyšší rychlost otevírání nabízí pohon SupraMatic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky