pondělí 11. ledna 2016

Pohon vrat genius

Genius Amigo dálkový ovladač pro vrata a brány. Genius Flash kit - G sada pohonů křídlové brány. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Koncový kladkový spínač otevřené a zavřené polohy. Jednosměrný redukční systém zaručuje mechanické uzamčení vrat , když není převodový motor v provo.

GENiUS Pohon pro posuvnou bránu Falcon 20C . Jednoduché programování pomocí samoučící funkce. Pohony pro brány a vrata Pro posuvné brány. Naše nabídka pohonů je tak obsáhlá, že není možné ji v e-shopu celou obsáhnout.


Nabízme Vám servis pro všechny typy automatických pohonů pro vrata , brány a závory. Toto se týká především pohonů značek:. Genius JA5pro dva pohony křídlové brány.


GENIUS , - odborný servis.

Pohon Genius G-BAT300SX, levý, 230V, do šířky křídla 3cm. Technické informace pohonu brány Genius G-BAT300SX: Max. Velkoobchod na automatické pohony vrat , brány, dveře, garážová vrata , závory, parkovací. Chcete-li ovládat oba pohony vrat jen jedním ovládačem, dokupte si k pohonu brány Genius externí přijímač pro dálkové ovládače Hormann. Interný prijímač Genius JA-3diaľkového ovládania pohonu brány, frekvencia 86(868) MHz, napájanie - V DC, možnosť uchovania až 250.


Nenápadní pomocníci v podobně automatických pohonů garážových vrat a hlavně vjezdových bran v poslední době stále častěji zpříjemňují . Sada pohonu pro posuvnou bránu do 500kg. Kompletní sada s příslušenstvím, která je vhodná pro automatizaci posuvné brány s max. Interní přijímač Genius JA-335-2K dálkového ovládání pohonu brány, frekvence 86(868) MHz, napájení - V DC, možnost uchování až 250. AMIGO pro pohony Genius na frekvenci 8MHz. Pouze do vyprodání skladových zásob, poté bude.


Potom můžeme ovládat ovladačem NICE i pohony CAME, HORMANN, KEY a další. Oboje tak můžeme ovládat nezávisle a nemusíme otevírat oboje vrata. Jan Pícha provádí výrobu, montáž, servis vrat. Výroba a montáž samonosné brány včetně el.


Roller podzemní pohon pro křídlová vrata autorizovaný prodejce.

Genius doporučuje postupovat podle těchto instrukcí kvůli bezpečnosti osob. Dovážíme pohony vrat , pohony pro křídlové a posuvné brány, závory, garážové pohony a kování. Zodiac 1vhodný pro větší garážová vrata.


Genius neponese žádnou zodpovědnost za jakékoli škody,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky