úterý 12. ledna 2016

Uzlové lesnické pletivo

Uzlové lesnické pletivo na oplocenky. Doprava Zdarma po celé ČR do dnů! Připravili jsme pro vás video plné užitečných informací o lesnickém uzlovém pletivu.


Lesnické uzlové standard role m. Mnohoúčelová uzlová Zn pletiva. Jedná se o drátěný plot, u kterého jsou.

V rámci této kategorie naleznete jak lesnická uzlová pletiva pro lesní oplocenky, tak svařované ohradové pletivo pro pastevecké ohrazenky a poplastované . Pozinkované uzlové pletivo pro zemědělskou a lesní výrobu. Tloušťka drátu u pletiva lehkého je 2mm okrajový a 6mm vnitřní. U pletiva uzlového standard je 2 . Najväčší český výrobca pletiva , paletových pletív a príslušenstva. Lesnícke a ohradové pletivo.


Velký výběr lesnických pletiv včetně příslušenství. Využitie nachádzajú najmä v poľnohospodárstve pri oplotení ohrád pre .

LESNíCKE PLETIVO , uzlové. Pre svoju charakteristickú skladbu oka (oká sa zväčšujú smerom hore) . Dále máme kvalitní pletivo Česká ohrazenka a Česká oplocenka a ochranu . Ruční a motorové zahradní nářadí, hadice a zavlažovací . Je využitelné zejména v zemědělství a lesnictví, na oplocení pasek, lesních školek, sadů, jako. Prodej pouze na celé balení ( bal. bm) ! Ponúkame lesnícke uzlové pletivá zo zinkovaného drôtu. Spoľahlivo kopíruje terén, vhodné aj do horských polôh.


Horní a dolní drát mm, ostatní dráty mm. Rozteč svislých drátů cm. Já si oplotil pozemek ovčím, je to roky - jsou tam jen ovce a bez problémů.


Jehně pokud je malé proleze, . Vnitřní drát průměr mm a vnější (horní a dolní) mm (=horní a dolní). Oká lesníckeho uzlového pletiva sa zväčšujú od . Vnitřní osnova drát o síle 6mm, okrajové dráty o síle 0mm. Predám nové nepoužité pozinkované lesnícke uzlové pletivo.


Hrúbka drôtu: 00mm okrajové 8mm, šírka oka: 15cm, balené po 50m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky