pátek 22. ledna 2016

Květiny flamengo

Obchodního rejstříku - majitelé . Květiny z lásky i pro radost. Dárky, keramika, dekorace. Získejte k odměně dalších s kreditní kartou MoneyCard Smart.


Prodejna FLAMENGO nabízí široký sortiment řezaných květin , pokojových rostlin a doplňků.

Velký důraz klademe na maximální kvalitu nabízeného zboží, . Nabídka různých druhů řezaných květin i pokojových rostlin. Prodej skla, keramiky, svíček a obalů na květiny. Poskytování květinového aranžmá,. Našich více jak 1prodejen . Všechny naše činnosti jsou zaměřeny na plnou spokojenost našich zákazníků.


Prodej čerstvých řezaných a hrnkových květin, doplňky. Nabízíme prodej květin , dekorací i dárkového zboží.

Naplánovat trasuSdílet detailPoslat . KVĚTINÁŘSTVÍ FLAMENGO , Dr. Brno – kontakty, adresa, aktuální a historický výpis z živnostenského rejstříku a statistického úřadu. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Líbí se Vám náplň pozice Prodavači ostatního zboží v prodejnách? Tak neváhejte a kontaktuje zaměstnavatele.


Provádí aranžování květin , váží svatební kytice, provádí smuteční či . Denně čerstvé květiny , usměvavá květinářka a . Svatební, slavnostní, příležitostní, smuteční vazba na objednání (na zakázku). Flamengo květiny - kariéra, práce, volná místa. Naše společnost Karafa spol.


CZ - rezervační a informační systém. Tento bod zatím nemá žádné recenze. Orlicí Prodej a vazba květin a doplňkového zboží Pravidelná. Národní dům, Karlovy Vary.


Mimo supermarketu Albert je v obchodní pasáži ještě cca dalších obchodních jednotek, např. Max, papírnictví, optika, Kik, .

Blíží se Den matek, tak přijďte vybrat maminkám úžasné cokolady. Jak se postarat o květiny , když jste na dovolené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky