pondělí 18. ledna 2016

Tera vari pluh

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pluh vari. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Oboustranný pluh slouží k orbě a podmítání. Na konci brázdy se jednoduše přetočí a půda se klopí stále k jedné straně bez vytvoření hlubokých rozvorů a . Predam vari Prevodovka je fungel NOVA!


Stelovace teleso Rotavator ras použity Motor.

Prodam veci na vari ,napriklad: dvoububnova sekacka bdr. Tera vari oboustraný pluh APH 352. TERA VARI NOVÉ NOŽE PLUHU. Mám pluh i nastavovací těleso už se značnými vůlemi a kvůli.


Zemědělské traktory - pluh na vari tera , inzerce. Dodáváme kvalitní zahradní techniku české výroby VARI za nízké ceny. Skúste to tiež, služba je zadarmo.


Prodám nápravu a nosič závaží tera vari prodám.

Vyměním tři kusy koňských tažných lučních bran za pluh obracák na Vari. Rad by som uvital podrobnejsie nastavenie pluhu vari. Tera je dobrá tak na to aby si člověk dojel na trávu a ve vozíku si ji přivezl. APJ-0připojitelný přes nastavovací těleso na převodovku DSK-3nebo T-20.


Vari pluh jednostranný APJ-018. Prodám pluh viz foto, málo používaný bez poškození. Kompletná ponuka malotraktorov a príslušenstva od českej firmy VARI. Odborné poradenstvo, servis. Výhody pohonných jednotek VARI : 1) Nízká hmotnost - pohonná jednotka GCV 1dosahuje hmotnosti.


Pro majitele TERRA - VARI. VARI Pluh jednostranný pravý APJ-018P. Pero 4e7x4xpod bubon DSK-316. Pluh orací 1-stranný 40XPRAVÝ-AGZAT. Dobrý den, nabízím k prodeji oboustranný pluh na systém Tera VARI.


VARI , který je věnován našemu tradičnímu. Nábytek Tera - zaručeně nejnižší ceny, široká nabídka obývacích stěn,. VARI nosič hrobkovacích radlíc - nastavovacie teleso.

Bezplatná inzercia, predam pluh predaj a inzercia. Závesné zariadenie slúži pre pripojenie pasívneho náradia VARI. Jednostranný pluh pravý alebo ľavý je možné pripojiť len do nastavovacieho telesa NT- . Prodám teru vari dvoutakt v dobrém stavu s vozíkem, vše.


Mountfieldu nic víc, zrovna Teru strýc používá už hodně dlouho a je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky