úterý 19. ledna 2016

Posuvná brána s pohonem

Bránu můžete otvírat ručně nebo pomocí automatického pohonu. Vyberte si z naší nabídky pro vjezdové posuvné brány Hörmann, které vás překvapí svou cenou. Výrobce samonosných posuvných bran s pohonem i bez pro jižní Moravu. Samonosné brány jsou žádány zákazníky pro dvě hlavní výhody:.


Bránu přesně zaměříme a vytvoříme vizuální pohled. Nabízíme posuvné vjezdové brány s pohonem i bez.

Brány jsou bezpečné, s tichým provozem zárukou . Pohony SOMMER pro posuvné brány. Spolehlivost, tichý chod a bezpečnost. Nízké ceny od přímého dovozce!


Kvalitní posuvné brány s vlastním pohonem na zakázku od firmy Godula a syn. Posuvné brány samonosné bez pohonu. V této sekci naleznete kompletní sady posuvných bran samonosných, které obsahují svařený rám brány, opěrný sloup . Každá posuvná brána si zaslouží svůj pohon.


Stačí zakoupit externí přijímač z naší nabídky a připojit ho k pohonu jiného výrobce.

Při výrobě samonosné posuvné brány je nutno brát v potaz základní dva . J Samonosná brána s pohonem Nice Robus 4ako povrchovou úpravu bran doporučujeme žárový zinek, zajistíte si záruku na vzhled brány a bezproblémový. Více než let zkušeností v oboru. Vyrobíme vám pojezdové brány s kvalitním pohonem.


KOMPLET posuvná samonosná brána vč. Jeklový pozinkovaný profil, pro vlastní výplň. Nosné vozíkové pojezdy se šroubují na chemický beton do základu samonosné brány. Brána napětí napájení 24V nebo 230V automatyczne zamykanie.


Sestava automatických pohonů TURN vč. Rozhodli jste se postavit u svého domu samonosnou posuvnou bránu ? Budete-li pro pohon brány používat motor, je nutné před vlastní . Plotové dílce, sloupky, vchodové branky, křídlové a posuvné brány spolu tvoří jednotně. K rodinným domům naši zákazníci volí šířku brány až m. Díky nerušené jednoduché linii je systém NICE . Elektrickým pohonem - Moderní, pohodlné ovládání s možností výběru pohonu dle frekvence.


Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Vaši posuvnou bránu vám osadíme kvalitním pohonem Hörmann Lineamatic se zárukou pět let. Ve stejném provedení vám vyrobíme i vchodovou branku a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky