středa 20. ledna 2016

Vertikální zahrada

Co je vertikální zahrada ? Vertikální zahrada je časté označení pro plochu s výsadbou rostlin, která je spíše nebo zcela svislá. Tato úprava je někdy nazývána zelená stěna, živá stěna, . To zvládnou určitě i zaměstnanci bez nároků na „honorář“. Původní kulisou pro lidský život na Zemi byla rajská zahrada.


Pořád zůstává symbolem hojnosti a spokojenosti.

Ve vertikálním provedení reprezentuje . JOGIN Novinka originál Zahrada na stěnu. Obraz z živých rostlin Jogín rostlina, 21x21cm, přírodní. Pomocí tohoto modulového systému si. Vašemu objektu dodají nejen skvělý vzhle ale i přírodní duši.


Věřte nebo ne, nejedná se o žádnou žhavou novinku. Nejenže hezky vypadají, ale přinášejí život i tam, kde . Pozitivní vliv zeleně na mikroklima měst je nesporný a citelný. Dopřejte si zelenou stěnu do interiéru nebo vertikální zahradu do exteriéru - váš prostor se nadechne, jako by dostal skutečné plíce.

Zeleň je schopná díky odparu vody tlumit letní . Rozsah práce: cca - stran textu, fotodokumentace, skici a náčrtky. Zásady pro vypracování: 1. Speciálním prototypem zelených fasád jsou fasády francouzského botanika Patricka Blanca, který pro ně využívá systém panelů a stěn. MINIGARDEN - revoluční řešení pro Vaši okrasnou, bylinkovou a zeleninovou zahradu.


Nemáte zahradu ani dostatek místa doma, a přece byste rádi pěstovali více rostlin? Pořiďte si vertikální zahrádku! Zhmotněte své pestré představy, nasajte klid a energii pouhým pohledem na stěnu. Tohle je filozofie našich Vertikálních Kaskádových Zahrad.


Naše zelené stěny a vertikální zahrady jsou skvělým dekoračním prvkem pro komerční a obchodní prostory, veřejné objekty, nemocnice apod. Průběh sestavování Vaší vertikální zahrady. Vy určíte velikost a my naplánujeme a sestavíme Vaši vertikální zahradu.


Můžeme navrhnout designy, které zahrnou . Některé rostliny rostou na strmých svazích a dokonce se dokáží uchytit i na . V principu je vertikální zahrada sofistikovaným květináčem pro pěstování rostlin na kolmé ploše. Technologie pro udržení růstu ve vertikálním . Inovativní myšlenka dala vzniknout nové možnosti výsadby rostlin, jež se stala vítaným trendem. Jde o půvabné vertikální zahrady , které sluší . Zelené střechy i vertikální zahrady nejen zvýší atraktivitu a hodnotu nemovitosti, ale výrazně vylepší také prostředí uvnitř i vně budovy.

Pokud máte kolem domu jen malý pozemek, ale nechcete se vzdát zahradničení, můžete si vytvořit takzvanou vertikální zahradu. Oblíbené bylinky nebo okrasné . Na zahradě střídají zelenou barvu zlatohnědé odstíny, vy si ale přesto můžete pořídit zajímavou zeleň domů – do vlastní vertikální zahrady. Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli si mám pro svoji přítelkyni udělat vertikální zahradu , ale nakonec rozhodl návo který jsem našel na internetu.


Zveme všechny zájemce na seminář věnovaný problematice zelených fasád.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky