pátek 15. ledna 2016

Květinářství levandule

Tým květinářství U levandule (Věra, Jana, Jitka, Barča, Anča, Dominika). Přijmeme prodavačku-květinářku. Vazba květin, prodej hrnkových květin, drobných i větších. Specializovaná prodejna zaměřená na aranžování květin, řezaných, sušených, nebo umělých.


Dárkové kytice a květinová aranžmá k . Již po několik staletí je levandule pěstována a ceněna zejména pro svoji typickou vůni.

Jméno Lavandula pochází z latinského slova lavare = mýti se. Provoní každou zahrádku i balkon. Její využití je široké v kosmetice, kuchyni i jako bylinka. I dekrace s levandulovými motivy vypadají pěkně. Levandule živá bylinka je krásná trvalka, která miluje sluníčko.


Na přípravu kosmetiky používejte jen tu levanduli , o které přesně víte, kde a jak vyrostla. Nebo ji kupte v biokvalitě. Vás zachytí krásu celého okamžiku.

Nechte se unášet překrásnou vůní levandule , krásou hortenzií a pivoněk v luxusních kombinacích, které jsme pro. Zahradnické centrum je součástí profesionální sdružení. Levandulový obchod zaměřený na prodej sušené i živé levandule a levandulových produktů především z Provence. Nabízíme přírodní levandulovou kosmetiku, . Víkend s vůní levandule 13.


Nejromantičtější část Francie – Provence v Zahradním centru! Její kouzlo, bohaté na přírodní krásy, vůně a chutě přeneseme. Jirka Dvořák z květinářství Serafin.


Růžovofialové růže, levandule. Květinářství LEVANDULE rozšiřuje sortiment o školní potřeby. Těšíme se na Vaši návštěvu!


Ověřené informace o firmách z oboru Květiny a květinářství v okrese Litoměřice a. Ostříhejte záhony na zahradě nebo zajděte na farmářský trh či do květinářství a pusťte se do levandulového kouzlení. Vazba kytek, prodej hrnkových květin, drobných i větších dárkových předmětů a všeho krásného, co zkrášlí Vaše bydlení. Nejen pro její úžasnou vůni, léčivé účinky, ale i pro její dekorativní charakter.


Svazky sušené levandule k zavěšení do . Myslíte , že mně uváží svatební kytku s levandulí na naši říjnovou svatbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky