úterý 19. ledna 2016

Koupaliště holešov

Zámecké koupaliště Holešov se nachází v krásném prostředí zámeckého parku, kde jsou vzrostlé staleté duby, zámecká zahrada vhodná pro procházky a . V zámecké oboře v Holešově se nachází koupaliště s 50metrovým bazénem se dvěma skluzavkami a mělkým bazénkem pro děti. Koupaliště je citlivě zasazeno do zámecké obory. K relaxaci vybízejí rozlehlé . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu.


Garance stejné nebo nižší ceny.

Děti do 15-ti let, Kč, Kč. Na koupališti v Holešově byl nainstalován náš pokladní a odbavovací systém. Po dlouhých letech zřejmě nebude toto léto napuštěna nádrž v Holešově na Kroměřížsku. Areál u fotbalového stadionu v místní části Všetuly se . V areálu koupaliště najdete 50m plavecký bazéne s hloubkou od 2m do 8m se dvěma skluzavkami. Pro děti do věku 5-ti let je k dispozici oddělený dětský . KONTAKTNÍ ADRESA: Zámecká plovárna.


HOLEŠOV – Několik novinek nabídne v nadcházející letní sezóně koupaliště v Holešově. Patří mezi ně delší otevírací doba, zapůjčení lehátek .

Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Provoz veřejného koupaliště. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Pacht krytého bazénu a koupaliště Holešov.


KOUPALIŠTĚ HOLEŠOV , Partyzánská ul. V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky a dětského brouzdaliště také hřiště na beach volejbal, . Městské koupaliště leží poblíž centra města. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 9Kč za osobu a noc.


Technických služeb Holešov Libor Liška. Návštěva holešovského koupaliště bude během nadcházející. Nově jsou instalovány v areálu . Parkoviště u koupaliště a pod nadjezdem bude vyčleněno přednostně pro . K dispozici nabízí velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, brouzdaliště pro nejmenší, tobogán, skluzavka, vodní hřib.


Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . Den plný soutěží a zábavy v Holešově v sobotu 9. Přijďte a zúčastněte se soutěže v požírání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky