pondělí 11. ledna 2016

Skleníky na míru

Naše firma provádí výrobu a montáž pozinkovaných skleníků již let. Vyrábíme typizované skleníky, skleníky na míru a také velké skleníky z ocelové . Skleníky Tobiáš - Tobiášovy šroubované skleníky pro beztmelé zasklení. Výroba skleníků Akce: montáž skleníků a doprava zdarma ! Záruka let Montáž po celé ČR.


Vyrábíme skleníky ve standardních rozměrech, ale také na míru a přání zákazníka.

KONSTRUKCE je tvořena tvarovanými pozinkovanými profily o síle 1mm, navzájem spojenými galvanicky . Vítejte na webu společnosti Zeman Systems s. Z důvodu velké variability montáží profesionálních skleníků uvádíme pouze modelové případy realizací a cen. Pro přesnější kalkulaci na míru využijte náš . Skleníkové stavby a nadstavby provádíme dlouhodobě ve spolupráci. Skleník Vám vyrobíme na míru podle vašeho zadání nebo dodaných podkladů, . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Skleníky -pařeniště.


Potřebujete skleník na míru ? Jsme specialisty na výrobu skleníků, zastřešení bazénů či pergol z polykarbonátu.

Kupte si smontovaný skleník z lexanu. NYNÍ AKČNÍ SLEVA NA VEŠKERÝ SORTIMENT SKLENÍKŮ AŽ - ! Výroba, prodej a montáž kompletně smontovaných skleníků. Provádíme zastřešení bázénů, pergol a zimních zahra zasklívání lodžií a balkónů. Naše skleníky jsou mimořádně pevné a odolné, nepotřebují podezdívku a. Skla jsou na míru nařezaná, stačí je jen pomocí silikonu jednoduše nalepit na . Klademe důraz na dlouhou životnost, funkčnost a stálost. To se nám daří díky použití odolných . HomeVše o sklenících Od konzultace po předání skleníku.


Pokud máte zájem o skleník na zakázku, je postup odlišný. Viktoriánské skleníky na míru. Jsme výrobci fóliovníků a skleníků viz. Skleník na míru jsme schopni vyrobit - doprava je zdarma. Limes Prodloužení skleníku PRIMUS K-W.


Díky vysoké variabilitě našeho programu stavby skleníků a vysoké profesionalitě našich zaměstnanců lze vyrobit skleník na míru zákazníka. Dále pak provádíme rekonstrukce skleníků a to jak částečné, tak i kompletní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky