úterý 12. ledna 2016

Perslak lesni hotel

Lesní hotel Peršlák leží v krásném romantickém prostředí jižních Čech. Nabízí dokonalé podmínky pro duševní a fyzický odpočinek. Jedno z našich nej ubytování v destinaci Nová Bystřice.


Lesní Hotel Peršlák se nachází uprostřed jihočeských lesů v Nové Bystřici, v přírodním parku Česká . Lesni Hotel Perslak , Nová Bystřice. U nejsevernějšího bodu Rakouska, kde se .

Ten je obklopen lesy s hustou sítí cyklostezek. Oddělené prostory pro nekuřáky: ano. Kapacita: nekuřácká restaurace: míst. Zobrazit vyhledávací formulář. Náš rodinný hotel Peršlák leží uprostřed hlubokých lesů v srdci krásné a romantické „České Kanady“.


Zdejší panenská nedotčenost přírody splňuje dokonale . Snad žádný zdatnější cyklista – návštěvník Třeboňska si nenechá ujít cyklonávštěvu lesního hotelu Peršlák , který se nachází u východních hranic CHKO . Nabízíme ubytování ve stylovém hotelu s restaurací, společenským sálem, barem , saunou a bazénem. Hotel poskytuje prostory a vybavení k pořádání.

Vždy aktuální ceny a obsazenost, garance nejlepší ceny. Compare all the top travel sites at once. Druh kuchyně: mezinárodní.


Jídla a nápoje: cukrovinky, zákusky, ryby, sendviče, snídaně, speciality na grilu, steaky, . Nová Bystřice, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Je obklopen hlubokými lesy a . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Fotografie, informace o ubytování, pokoje, hodnocení a možnost rezervace. Kámen republiky připomíná odhodlání čs.


Good Bernard lager on a beautiful cycling track. DirectRooms porovnává více než 2rezervačních stránek, aby vás upozornil na. Z Nové Bystřice se vydáme po zelené turistické značce vedoucí po silnici do Nového . Restaurace lesního hotelu Peršlák vás přivítá v krásném romantickém prostředí jižních Čech, přímo v srdci České Kanady.


Hotel se nachází hned u hranice s Rakouskem. Adresa: Nový Vojířov 9 Nová Bystřice. Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky