čtvrtek 28. ledna 2016

Kvalita vody na koupání

Aktuální informace ke dni 4. Velká mapa koupališť: Kde strávit příjemný prázdninový den? VN Slapy - Nová Rabyně, 09. Písník Bakov nad Jizerou, 09.


Mapu s kvalitou vody ke koupání najdete např.

Kvalita vody ke koupání nebo na webu koupací vody. Přehledně je najdete na jednotlivých krajských . Zaznamenali jste zdravotní potíže v souvislosti s koupáním ? Informujte nás, prosím, prostřednictvím dotazníku. Sledování kvality vody ke koupání ve volné . Měření kvality vody na veřejných koupalištích a vybraných přírodních lokalitách zajišťují pro ministerstvo zdravotnictví Krajské . Koupání patří bezesporu k nejatraktivnějším aktivitám využití volného času člověka.

Jakost vody pro koupání posuzuje Krajská hygienická stanice podle vyhlášky č. Naopak voda vhodná ke koupání je ve vodní nádrži Lipno u pláže Lipno nad Vltavou, na dalších plážích je kvalita vody mírně zhoršená - tedy s . Na základě výsledků provedených laboratorních rozborů lze konstatovat, že vyhovující kvalita povrchové vody ke koupání je ve vodní nádrži Fojtka v Mníšku u. Letovice - Vranová - okres Blansko. Zdravotní potíže v souvislosti s koupáním ? Nejlepší voda ke koupání ve sledovaných jihočeských lokalitách je v lipenské přehradě na pláži u Horní Plané. Voda nebezpečná ke koupání. Podle rozborů posledních odebraných vzorků . Kde zjistit, zda je voda vhodná ke koupání ? Evropský komisař pro životní prostředí Janez Potočnik prohlásil: „S potěšením konstatuji, že kvalita vody ke koupání v Evropě je i nadále celkově vysoká a od . Za hodnocení kvality vody je odpovědný sám, ale protože výsledek rozboru . Kontroly jakosti koupací vody jsou prováděny krajskými . Přehled vodních ploch a kvality vody ke koupání.


Tento údaj nelze zaměňovat s aktuálním monitorováním kvality vody podle . ZAZNAMENALI JSTE ZDRAVOTNÍ POTÍŽE V SOUVISLOSTI S KOUPÁNÍM ? KSRZIS) na svých stránkách uvádějí aktuální informace o kvalitě vody v koupalištích.

Jižní Čechy (ČTK) – Na vodní nádrži Orlík se proti minulému týdnu zlepšila kvalita vody ke koupání. I na Lipně je voda vhodná ke koupání , horší jakost má voda . Nezávislý ekolog Jiří Klicpera varuje před koupání v mělickém písníku. Informace o čistotě i teplotě vody a možnostech koupání v Brněnské přehradě. Na některých vodních plochách ale hygienici koupání nedoporučují.


Poradíme vám, kde jsou nejlepší místa na . Z tohoto týdne jsou známy výsledky rozboru jakosti vody na koupalištích ve volné přírodě Trutnov – Dolce a Malšova. Povrchové vody využívané ke koupání – Město Karlovy Vary. Pláže jsou písčité a travnaté, s pozvolným vstupem do vody.


Nejbližší možnost koupání u nás představuje řeka Berounka. S otázkou na kvalitu vody jsme se obrátili také na provozovatele nejbližších čistíren odpadních. Střední Čechy – Místo jara přišlo rovnou léto a horké teploty brzy mohou lákat také ke koupání.


Ještě než ale skočíte do plavek, sbalíte deku a . Nadcházející letní a sváteční dny vybízejí ke koupání v přírodě. Jaká je kvalita vody v přírodních koupalištích v Plzeňském kraji na začátku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky