pátek 22. ledna 2016

Bazen jh

Sobotní koupání pro děti mladší . Najdete zde velký plavecký bazén. Informace o dění v bazénu. Provozujeme plavecký bazén a venkovní aquapark. Kromě šesti plaveckých drah dlouhých metrů areál nabízí také dva dětské . Komplexní moderní zařízení pro sport i rekreaci.


Aquapark: - Venkovní dětské brouzdaliště - Tobogán - Vodní atrakce. Děti do let pouze v doprovodu osoby straší let . Přístupové zařízení pro invalidy. Jindřichův Hradec - Od pondělí 25. Sportovní zařízení zdroj:. Vlastní budova plaveckého bazénu zahrnuje jeden metrů dlouhý bazén , . Budova plaveckého bazénu zahrnuje vlastní plavecký bazén m, dva dětské bazény (klasický a relaxační s vířivkou, chrličem a divokou řekou) a dva relaxační.


Bazén JH s Diankou vláčkem. Vytvořte ze svých alb pexeso. Ideální jako dárek nebo jen tak . Typ bazénu: Veřejné bazény. Kategorie: koupání Vzdálenost v k18km Turistická . Oáza klidu, pohody a výjimečných zážitků. Resortu svatá Kateřina exklusivní lázeňské procedury (cca 2km) . K dispozici 100metrů od penzionu je tělocvična s . Teplota vzduchu a vody 30º - 33ºC.


MĚSTSKÝ PLAVECKÝ BAZÉN JINDŘICHOV HRADEC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky