pátek 8. ledna 2016

Vířivka pro dva

Romantický odpočinek v privátní vířivce pro dva. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout . Ucházející Penzion Oudoleň (Chalupa Na Špici) . Slevy, akce a akční nabídky Vířivka v Praze.


Privátní vířivka a infrasauna pro dva až na 1minut.

Sauna a vířivka pro dva za 3Kč místo 6Kč! Dvě hodiny relaxace a pohody s malou lahví sektu v ceně! Proč se oddat relaxaci ve vířivce.


Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních. Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Využijte možnosti spojit několik příjemných věcí v jednu báječnou relaxaci, nabízíme Vám jedinečnou příležitost - zážitkové procedury pro dva. Relaxace v příjemném prostředí – ve vyhřáté vířivce společně s vaším partnerem – vás zaručeně vytrhne ze stereotypu, a oba si příjemně odpočinete.


Dvouhodinový relax ve dvou ve SPA studio MMSU. Nádherné nové interiéry, krásně osvětlené!

Možnost doobjednání masáže! Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou vodou – zaručujeme dokonalou čistotu a . Antické lázně se slaným plaveckým bazénem pro dva na hodiny. Relaxačně – romantická noc s polopenzí a privátní návštěvou wellness centra hotelu SYNOT, kde . Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice.


Vířivá vodní lázeň s masáží celého těla a volitelnou koupelovou solí. Garantujeme čerstvě vyměněnou vodu ve whirlpoolu po každém zákazníkovi. Vířivka pro dva plus 1x klasická masáž (záda, hýždě, šíje) min.


Dopřejte si báječnou masáž v kombinaci s vířivkou. Užijte si společné chvíle ve dvou v romantickém prostředí s. Hledáte-li příjemné soukromé místo, kde si odpočinou, užít si romantický pobyt a ještě zažít wellness hýčkání luxusní hydromasážní vanou, . Wellness pro dva již od 6Kč! Vás privátní SPA s vířivkou, saunou a navíc i . Jsme místem pro Váš odpočinek i místem.


Hodinový hotel poskytující soukromí pro dva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky