pondělí 18. ledna 2016

Plavecký bazén písek

Plavecký bazén x 1m, plaveckých drah, hloubka – ,m. Plovárna u Václava dnes i zítra zavřena. Z důvodu nepříznivého počasí bude plovárna u Václava dnes 10.


Provoz bude zahájen v závislosti na . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Krytý plavecký stadion Písek , Písek , Budějovické Předměstí. Celý areál je rozdělen na vnitřní a vnější prostory, kde ve vnitřních prostorách se nachází: dva plavecké bazény , jeden s délkou metrů a druhý dětský s.

Ve vnitřních prostorách máme dva bazény , z nichž jeden má m (drah) a druhý dětský o rozměru 9xm. Nejdřív měl nový aquapark stát na místě pod hradbami, pak ale obyvatelé v Písku v referendu rozhodnutí města zvrátili. Předmětem soutěže bylo zpracování architektonického návrhu objektu plaveckého bazénu, včetně jeho wellness . Po letech debat a dohadů získává nový plavecký stadion v Písku reálnou podobu.


Porota zvolila tři vítězné projekty architektonické soutěže o . Na jaře schválili zastupitelé těsnou většinou pokračování v . Nový plavecký bazén v Písku (ČTK) - Stavbu nového plaveckého bazénu za 2milionů korun schválili dne 2. V areálu najdete dvě plážová volejbalová hřiště.

Dále je k dispozici celkem 5. Vedle pětadvacetimetrového plaveckého bazénu s osmi drahami zde bude. Důvodem uzavření byla rekonstrukce, která měla zajistit bezpečný provoz. Na začátku zpracování návrhu stála otázka umístění této stavby v . Areál plaveckého stadionu. Od čtvrtka si mohou návštěvníci plaveckého bazénu v Písku prohlédnout projekt nového bazénu, který by se měl začít v nejbližší době stavět. Plavecký stadion v Písku celoročně slouží široké veřejnosti všech věkových kategorií.


V kryté části stadionu najdete. Nový plavecký areál v Písku sa vďaka svojmu prírodnému charakteru stáva jednou z najcennejších rekreačných zón mesta. Toto je seznam plaveckých bazénů v Česku, které jsou vhodné k pořádání soutěží v závodním plavání a jiných soutěží v plaveckých sportech, jako jsou synchronizované plavání, skoky do vody a vodní pólo. Investiční náklady: 2mil.


Vítezný návrh na nový plavecký bazén v Písku od ateliéru PROJEKTIL ARCHITEKTI, s. Interhotel America - ubytování v Písku , Jižní Čechy. Bazén a sauna - otevírací doba. Otevírací doba bazénu a sauny.


Největší městskou investicí v Písku je stavba nového plaveckého bazénu. Autorem projektu je ateliér Projektil Architekti s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky