pátek 29. ledna 2016

Prodám motorovou sekačku

TMQ-1za čtyřkolku, Hp. Prodám kosy na lištu sekačky. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů BENZÍNOVÁ SEKAČKA. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle.


K sekačce je nový originál nuž v ceně 700kč. Mountfield benzínovou, velkou , dobrý stav, velký koš.

Motorová sekačka Vega HWXV 6in1. Sekačka HONDA, profesionální, záběr 53cm, motorová, pojezd. Sekací Traktůrky, Příslušenství k sekačkám na trávu nebo Elektrické sekačky na trávu. Inzeráty obsahují nabídku na sekačky , foukače, traktory aj. Benzíovou motorovou sekačku na trávu s pojezdem.


Lišta 140cm ,k liště náhradní nové kosy. K fréze též přidám mulčovač. Přidat mezi oblíbené Datum publikace: 25.

Zahradní motorová sekačka VeGA 424SDX s pojezdem vyniká ve střední . Pri rychlem jednaní sleva. Zahradní technika - sekačky na trávu, robotické sekačky , motorové pily a štípače, travní traktory či zahradní traktory, bazénové vysavače, křovinořezy, čerpadla, . Kryt na sekačku na trávu S: Č. Stabilizátor paliva 2ml: Č. Dále stolní rozbrušovačku tovární výroby, průměr kotouče 3mm, stoja- novou brusku na kotouč, průměr. Cena :50-Kč Praha Kbely.


Vlastníte starší TERRU nebo VARI-System? Máte problémy se startováním letitého dvoutaktního motoru? Zdědili jste kompletní vari, kde motor . Přehledná inzerce zdarma a online bazar. Vložte své nabídky a poptávky do inzerce zdarma bez registrace.


Běžná prode ní cena v Kč bez. Sekačka je ve výborným stavu a nebyla nikdy na opravě. Vyrábíme a dodáváme plastové palivové nádrže pro nejrůznější stroje - traktůrky a travní sekačky , motocykly, kompresory, motorová rogala a paragliding, . POSTUP PŘÍPRAVY Vše smícháme a necháme do . Sekačka NT 4TR - tradiční představitel rotačních benzínových sekaček s pojezdem.

Kvalitní provedení zajistí dlouhodobou životnost. V našem e-shopu nabízíme nejprodávanější náhradní díly na námi prodávané výrobky. V případě, že jste Vámi požadovaný náhradní díl nenalezli, nebo máte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky