středa 27. ledna 2016

Prodám dětský zahradní domek

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Zahradní domeček se skluzavkou a tunelem. Velmi pevný,odolný, ne jak ty hypermarketové z tenkého kroutícího se plastu . Vyberte si dětské oblečení, kočárky, autosedačky a mnoho dalšího. Dětské hřiště ZDARMA skluzavka ,x houpačka.


ZAHRADNÍ DOMEČEK NA KOLECH.

Bazarový dětský plastový domek na zahradu vyzývá k hrám v přírodě, a věřte, že nyní se dětem domů chtít nebude. Domeček je ochrání před horkými . Stěny síla mm,podlaha mm. Nejnovější inzeráty v kategorii . Nejoblíbenější a nejprodávanější dětský domeček na zahradu s fuknčními dveřmi a okny. Happy House zaručí velkou a dlouhodobou zábavu pro vaše děti.


Dětský bazar zdarma a bez registrace. Inzerát zdarma v sekci Inzerce na Kempy-chaty. Tento zahradní domek v podobě dřevěné maringotky budou děti milovat.

Možno využít jako dětský domek nebo ubytování pro návštěvy. Prodám zahradní domek ve tvaru sudu. Záruka měsíců Kód: HRA783eProd.


Krásný plastový domek na zahradu vypadá jako opravdový. Má otevírací okna a dveře. Součástí jsou i makety kytičky, motýlků a . Plastový zahradní domek v zeleném provedení s oranžovou střechou. Je vybaven žlutými zavíracímí dveřmi,.


Rozměry jsou 100krát100cm nebo 150krát150cm a výška. Bohužel se mi toto hřiště na zahradu nevejde a chtěl bych se ho zbavit s co možná nejmenší ztrátou. Proto prodám dětské hřiště Jungle Cabin . Got kids and a decent amount of time on your hands? Try using shipping pallets and reclaimed wood . Nabízím zahradní domeček vhodný pro děti nebo jako relaxační místo.


Srubový zahradní domek - Blansko, inzerce, prodám Nabízím pěkný. Bazar zahradních domků , inzerce zahradních domků , prodám. Polstry na zahradní nábytek, křesla, židle, lavice.


Pro děti pak zahradní houpačky, pískovišťě a zahradní domky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky