čtvrtek 14. ledna 2016

Privátní wellness pardubice

Dárkový poukaz na privátní wellness pro dva. Přijďte si k nám užít svou. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.


Doporučená a zároveň minimální doba pobytu v privátním SPA je min. V případě potřeby je možné pobyt v privátním SPA prodloužit, minimálně však o. Sauna, vířivka, parní kabina. Cedrus Spa – luxusní privátní saunování. Objevte kouzlo saunování v nerušeném soukromí.


K dispozici jsou luxusní samostatné prostory vybavené, kromě . Nevšední relaxační centrum v Holicích ve Východních čechách. Sauny, páry, masáže, vířívka aj. Kouzelné prostředí privátního wellness je umístěno ve sklepních prostorách.


Kelstká atmosféra je cítit ihned na prvních schodech pod sklepními klenbami. V našem relaxačním centrum nabízíme wellness služby (masáže, privátní SPA, solárium či sauny). U nás si vyberete nejlépe! Privátní vířivka otevřena. Během doby pronájmu máte volný vstup do celého wellness.


Velkorysý prostor, privátní sauny, saunové ceremoniály, venkovní. Pardubice , Zelené Předměstí. Velký 50m bazén, zóna aqua s tobogány, divokou řekou a lezeckou stěnou. Konference i aktivní odpočinek v hotelu s moderním wellness centrem a bohatým zázemím v centru Železných hor. Dvouhodinový relax ve dvou ve SPA studio MMSU.


Salon Věra je privátní relaxační salon (Praha 1 v blízkosti stanice metra Strašnická) v příjemném prostředí, který nabízí množství služeb pro Vaši fyzickou i . Tato nabídka od prodejce MirekMatrix byla archivována dne 9. Nové luxusní wellness centrum. Archiv Podobné relaxační privátní prostor, privátní vířivka, privátní sauna, privátní infrasauna, privátní parní sauna, privátní finská sauna,využití možné jako milenecký azyl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky