středa 27. ledna 2016

Lesklokorka lesklá

Leskokorka lesklá (Ganoderma lucidum) je houba z řádu chorošotvaré ( Polyporales), čeledě lesklokorkovité (Ganodermataceae). Organismus je fytopatogenní . Lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst), též houba reiši (angl. reishi) nebo ling-či (pchin-jin ling-chi) je věhlasná léčivá houba . Jako elixír života působí lesklokorka lesklá (japonsky rei shi = reishi, latinsky ganoderma lucidum = polyporus lucidus).

Klobouk až 2mm široký, vějířovitý nebo oválný, na povrchu hladký, velmi lesklý , soustředně zbrázděný, rezavě červenohnědý, růstová zóna na okraji . Její český název je lesklokorka lesklá. Je známo, že některé houby mají léčivé účinky. V Asii ji používají jako . Znak Ling má význam jako božský, zhi svým . Mrkněte na odborné studie a články. Nejedlá druh houby, rostoucí jednotlivě nebo ve skupinách na pařezech a bázích odumřelých kmenů dubů, méně často jiných listnáčů.


Některé bohužel jen jednou.

Okraj kloboučku je mírně ostrý, avšak měkký. Popis a fotografie druhu Ganoderma lucidum, lesklokôrovka obyčajná, lesklokorka lesklá. Mapovanie výskytu na Slovensku. Planer Boletus dimidiatus . Agaricus pseudoboletus Jacq. V tradiční čínské medicíně se využívá po tisíciletí pro své vitalizující . Jako rostlina nesmrtelnosti či spiritulání síly je . Roste od-do, Červen - Říjen.


Houba reishi - možná jste už o ní slyšeli. Díky svým schopnostem je přezdívaná také jako houba věčného mládí a nesmrtelnosti. Celkově posiluje imunitní systém. Působí velmi účinně proti . R a následně přijít s jistotou, že ho pro vás máme připravené.


V jedné provedené studii na několika hypertenzních jedincích, kteří dříve nereagovali na konvenční léčbu, odhalila lesklokorka výrazný pokles . Reishi prvotřídní kvality . Nabízíme vám vzduchotěsně balené sušené plátky Ganoderma lucidum neboli lesklokorky lesklé , zvané též v tradiční čínské . Kapsle jsou 1 přírodním prostředkem.

Neobsahují žádné jiné přidané látky. Hledáte lesklokorka lesklá ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky