středa 20. ledna 2016

Krytý bazén vlašim

Provozujeme krytý bazén x 9m. Nabízíme podvodní masáže, teplý bazének, vířivky a skotské střiky. Rozpis plavání pro veřejnost v krytém bazénu. Pondělí: 17:– 19:hod.


Koupaliště, bazény a relaxační centra.

Na návštěvníky čeká velký plavecký bazén. Vyčkejte prosím, nahrávám mapu. Pracoviště: Střední odborná škola a střední odborné učiliště, vlašim , . V objektu je stravovací zařízení,víceúčelová sportovní hala, krytý bazen ,regenerace.


Komerční nemovitost 4m² k prodeji J. Na pozemku se dále nalézá venkovní krytý (Ravena) bazén rozměrů x. Na projektu spolupracují města Vlašim a Trhový Štěpánov,. Ubytování v soukromí Otoli s.

Exteriér a výhled: Výhled do zahrady, Výhled na bazén , Terasa. Vlašimi a nabízí bezplatné Wi-Fi i možnost. Muzeum se pyšní i největší českou stálou expozicí dějin a současnosti fotografie. Hledáte ubytování v kempu?


Nabízí domácké ubytování s bezplatným Wi-Fi, venkovní bazén , vířivku a zahradu s terasou. Vyberte si z více než penzionů - najdete hodnocení, fotky, ceny, vybavenost a přímé kontakty. Najděte si své teplé místečko v bazénu nebo napište o dalších.


Plavecká škola krytý bazén. Vítáme Vás na stránce ubytování Blaník - Vlašim. Začala koupací sezona v přírodě i bazénech.


Zaplavejte si ve venkovním i krytém bazénu s protiproudem, masážními lůžky a vodním. Krytý plavecký bazén ( Mělník). Praha Aquacentrum Letňany Lagoon bazénová hala nabízí krytý 25m bazén se šesti dráhami, . U domu je velká terasa s grilem a krásným výhledem, zahrada, krytý bazén , . Spartak Vlaši-stravování -samostatný provoz pouze pro klientelu . Obyvatelé Benešova byli celý týden v podstatě odkázáni pouze na krytý bazén.


To vlašimské koupaliště bylo každý den zaplněné.

Benešovdohledat koupání v okolí obce Vlašim do 10km, do 30km, do 70km. Koupání obec Vlašim a okolí km.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky