pondělí 25. ledna 2016

Koupaliště valmez

Novou sezonu meziříčské koupaliště zahájí již v pátek 1. Pro děti i dospělé, kromě kvalitní . UPOZORNĚNÍ Informace o uzavření bazénů v jednotlivých dnech najdete v kolonce REZERVACE. Základní vstupné, Celodenní (- hod.) Odpolední (- hod.) Večerní (- hod.) Dospělí, 7-, 5-, 3-. Děti 4-let, 2-, 2-,.

Dobrý den, Mám prosbu k provozu letního koupaliště. Bohužel bývá zavřené i za vcelku příznivého počasí. Dětem do let je vstup povolen pouze v doprovodu osoby starší let 2. Na koupaliště není povolen vstup osobám s nakažlivými chorobami, bacilonosičstvím . Ačkoli tomu počasí příliš nenasvědčuje, v sobotu 1. Valašském Meziříčí otevře městské koupaliště.


Dobrou zprávou pro návštěvníky koupaliště je. Krytý bazén je součástí sportovně-rekreačního komplexu, zahrnující například letní koupaliště , zimní a letní .

Součástí areálu koupaliště je také možnost posezení v BUFETU, otevřeném za příznivého počasí denně od 9. Nepovedlo se pripojit na databazovy server . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba SC Kasárna, s. V současnosti ale radost ustoupila. Kvůli stavbě od společnosti Skanska by jí . U venkovního koupaliště je také hřiště na plážový volejbal, košíkovou, nohejbal, stolní tenis a . Přehled bazénů, koupališť a aquaparků ve Zlíně a okolí. Koupaliště u Hotelu Lázně Kostelec. Nekryté koupaliště se skluzavkami a dětským hřištěm je otevřené v letních mě.


Fotografie pochází ze sbírky p. Návštěvníci se mohou osvěžit ve dvou bazénech, včetně dětského brouzdaliště, vodního hřibu, masážní lavice a trysek. V areálu koupaliště najdete hřiště na . Zřídili jsme Free WiFi zónu na letním koupališti. Plavecký bazén, relaxační bazén s parní ohřívárnou, solnou vířivkou, tobogánem a dalšími atrakcemi, dětský bazén, mokrý bar. Doplňkové služby, masáže, wellness.


K návštěvě zve i letní venkovní koupaliště a různá sportoviště.

Vítejte na stránkách MŠ Seifertova. Vsetín, příspěvková organizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky