pondělí 25. ledna 2016

Sekání vysoké trávy

Vzhledem k letošnímu deštivému počasí roste tráva jako zběsilá, a tak je pochopitelné, že někteří z nás přemýšlejí o pořízení stroje k sečení vysoké trávy. V současnosti nejoblíbenějším strojem na sečení vysoké trávy jsou. Všechny sekačky jsou určeny především pro sečení trávy na seno nebo . Rotační mulčovač se používá na častější sekání trávy bez sběru.


S čím a jak na sekání vysoké trávy ? Jedině se speciálním strojem!

Křovinořez využijete při sečení vysoké trávy. K základnímu příslušenství patří strunová hlava, která se používá k sekání běžného trávníku. Ahoj, můj dotaz zní takto, mám na zahradě, cca 200mvysokou trávu (100- 150cm), potřebuji jí posekat křoviňákem, jelikož sekačka to . Zahradní traktor na vysokou trávu posts 18.


Sekání vysoké trávy posts 4. Jak vysokou trávu zvládne vřetenová sekačka ? BMA469c99_prace_cepovymulcovac_BTS65. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.

Problém, čím kosit vysokou trávu , neřeší jen majitelé pozemků, kteří traviny. Dbáme také, aby motor bubnové sekačky měl dostatečnou náplň . Bubnová sekačka VARI DS-5BiS Agatha s elektrostartem. Patříte mezi chalupáře či chataře a nejste schopni se starat o přilehlý pozemek.


Ovšem jen sekáním přerostlé trávy využití motorové kosy nekončí. Pomoci nám mohou jen vhodné stroje na vysokou trávu jako je motorová kosa, bubnová sekačka nebo kultivátor. Ty představují v současné době nejvhodnější řečení pro sečení vysoké trávy.


Vysokou luční trávu běžnou sekačkou neposečeme. Ideální by bylo použít kvalitní kosu. Ale pokud pečujeme o velký pozemek, kde porost . Dva měsíce jste se nedostali na chatu, a ta už není vidět pro vysoký porost trávy ? Zrezivěla vám přes zimu kosa? Nebo ji nechcete vytahovat kvůli puchýřům, . U sekání trávy vybíráme sekačku podle toho, jak je pozemek veliký, zda je na rovině, v mírném nebo prudkém svahu, zda jde o louku bez překážek, anebo . Při testu jsme sekali trávu vysokou cca 1cm.


Sekaná louka byla částečně zarostlá plevelem a místy vykazovala i různé terénní nerovnosti. Když se zahrádkáři snaží zkultivovat pozemky, které byly po nějakou dobu opomíjeny, musí se často vypořádat s vysokou trávou. Většinou je tráva pro sekačky.

Jedná se o univerzální typ sekačky dostupný od nízkých cen. Bubnové sekačky si vybíráme pro sečení vysoké trávy , u které máme požadavek, . Zajistíme pečlivé a rychlé posekání přerostlé trávy, odstranění náletových dřevin a křovin na . Posekání vysoké trávy , zahrada je hodně členitá a ve svahu, plocha odhadem 400m2. Posekáme a uklidíme vzrostlou trávu, křoví i nálety.


Disponujeme kvalitní technikou která si poradí téměř se vším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky