úterý 26. ledna 2016

Dětské venkovní houpačky

Můžete je zavěsit na dětskou. Vyberte si a dopřejte svým dětem tu pravou zahradní zábavu! Na kruhu se tak mohou houpat i dvě děti najednou. Houpačka je určena pro venkovní použití.


Firma Vladeko vám představuje svou nabídku dětských houpaček vyrobených z kulatiny.

V nabídce najdete jednomístné i dvoumístné houpačky a také . Dětská sestava Home Dino 1je kombinací dvou houpaček s možností připojení skluzavky. Celá sestava je vyrobena z hoblovaných mimostředových hranolů, . Nosnost houpačky je maximálně 1kg nebo pro 1-děti. Na sedák jsou použity textilní popruhy. Typ: houpačka Materiál: dřevo, textil Umístění: venkovní , vnitřní Barva: bílá, hnědá Provedení výrobku: . Obvykle se vyrábějí ze dřeva, plastu nebo jejich kombinace, v množství tvarů a .

Bezpečné a odolné dětské houpačky s různou nosností. Dřevěné houpačky , kruhové houpačky , houpací kruhy, šplhací žebříky, multifunkční houpačky na . Hledáte zahradní houpačka dřevěná? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Dětský zahradní nábytek houpačky.


Dětské houpačky se skluzavkou i bez skluzavky. Nezapomeňte, že menší děti byste při houpání měli mít pod . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Zato děti uvítají divočejší zábavu, ovšem . Zahradní houpačky v podobě sedaček a křesel slibují stabilitu a houpání v pomalejším rytmu. Skluzavky, prolézačky, Sety skluzavek, houpaček a dětských hřišť nebo Příslušenství ke skluzavkám, houpačkám a dětským hřištím. Dětská multifunkční zahradní houpačka holandské firmy Axi, v moderním designu , vhodná pro venkovní využití.


Zabíváme se prodejem skluzavek, houpaček a doplňků na dětská hřiště. Velmi oblíbené jsou i námi vyráběné dřevěné venkovní tabule. KETTLER dětem nabízí vysoce kvalitní venkovní hračky, které rozvíjejí jejich . Paradiso Dětská houpačka Swing.

Zřiďte dětem kousek hřiště přímo v pokojíku. Houpací koníci, lehátka i klasické venkovní houpačky pro . Na žádné zahradě, na které dovádějí děti , by nemělo chybět dřevěné pískoviště, dřevěný zahradní domeček a také pořádná houpačka pro děti. Dřevěné dětské hřiště - MATÝSEK se skluzavkou a houpačkou.


Vhodná pro vnitřní i venkovní použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky