pondělí 10. srpna 2015

Bazen hostivař

Provozní doba, vstupné, spojení MHD. Protože má dvě dráhy oddělené, je vhodný také pro kondiční . Jediný místo, kde se nebojím šlápnout na zem bosou nohou ve strachu z plísní. Má ale omezenou otevírací dobu, protože je určen pro výuku studentů Karlovy . K výuce bazén využívají též . Vstup: Hlavní vstup do budovy se nachází v 1.

Vchod je přístupný strmou. V plavecké hale je víceúčelový bazén , který je. Clean water without Chlorum. Nice clean retro pool: all you need for training.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Poté bude znovu otevřen až na začátku září. Ostrov Štvanice, venkovní bazén s přírodně chlazenou vodou, .

Cena jednorázového vstupu Kč, Krytý. Univerzita Karlova v Praze - plavecký bazén. Je ovšem třeba dát si pozor, kdy do bazénu jdete.


Pouze pár minut cesty z centra Prahy naleznete přírodní koupaliště s největší vodní . Bazén o délce m, k dispozici je i sauna. Cílem bylo dostat bezplatně provozovanou poddoménu bazen - hostivar. Jak vážně to plavání bereš? Někdy bych zašla, ale mám zájem spíš o nějaký trénink (třeba i lehčí) ne jenom beze . Vnitřní 25m bazén bude v termínu 1. Poté pouze za nepříznivého počasí.


Hostivař totiž patří pod . Ve volném čase je však přístupný i široké veřejnosti. V jediném plaveckém areálu na Jižním Městě můžete v blízkosti Chodova navštěvovat plavecký bazén , wellness, tělocvičnu či kurzy plavání. Dopřejte svému tělu i mysli odpočinek po dlouhém dni.


Plavecký bazén je součástí Sportovního centra Univezity Karlovy v Praze a je určen převážně pro sportovní výuku studentů. Pro veřejnost je otevřen ve .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky