středa 26. srpna 2015

Dřevění motýlci

Ukažte skrz něj svůj styl: nezáleží zdali jste elegán v obleku, máte ležérní styl nebo svým vzhledem rádi provokujete. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Chcete aby byl motýlek ještě víc jedinečný, tak si nechte vygravírovat . Díky elegantnímu provedení se hodí tento dřevěný motýlek do společnosti, ale šmrnc dodá také ležérnímu outfitu pro volné chvíle. Vázání motýlků z krásných .

Balení obsahuje ks různě barevných motýlků , které jsou vyříznuty ze dřeva. Na vrchu motýlka je malá dírka, která umožňuje . Motýli jsou určeny k dekoraci. S dřevěnými alternativami přišel český výrobce dřevěných doplňků BeWooden. Avangardní styl dřevěných motýlků nechává klasické látkové motýlky daleko vzadu. Elegance, hravost a nespoutanost.


Jedinečná kresba upoutá každého, kdo se nechá.

KRAVATÁM ODZVONILO NA PLESECH BUDOU VLÁDNOUT DŘEVĚNÍ MOTÝLCI BeWooden! Stylový pánský motýlek s designem kávových zrnek. Luxusní dřevěné motýlky , kravaty a kapesníčky. Moderní doplňky pro každého stylového muže této doby. Prodám - dřevění motýlci a ptáčci různé barvy, lokalita Brno - venkov.


To je příběh tří mladých přátel , kteří se rozhodli obnovit krásu opomíjených řemesel. Proto jsme pro vás připravili velké balení dekorativních dřevěných motýlků. NBvysivani cz - Internetový obchod s bohatou nabídkou potřeb pro vyšívání, patchwork, pletení, háčkování a jiné ruční práce.


Sady pro křížkové vyšívání i jiné. Dřevěné srdce k dekoraci MIX - 10ks. Lakovaná akrylovými barvami, které mají certifikát pro výrobu.


Dekorace vyrobena z vysoce kvalitní MDF desky. Ruční práce Jsme rádi, že vyrábíme veškeré naše výrobky ručně, a to zcela celé v České republice. Zakládáme si na ochraně životního . Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.

Zboží z centrálního skladu. Dodáme dle kalendáře pravidelných dodávek. Inzerát v kategorii Botníky, věšáky apod. Dostupnost: Doručení až dnů. Jelikož Movember není pouze o stylu, mužnosti a kníračení, ale především o podpoře boji proti mužské rakovině prostaty.


Oznamujeme všem Mobratrům a. Výhodnější balení dřevěných motýlků. Velikost motýlka cca cm. V balení je kusů ve třech barvách: růžová, fialová, modrá.


Od každé barvy jsou v balení ks. Najdeme v ní motýlky žluté, oranžové a světle zelené. Tloušťka kytiček je 1-mm,. Sada je laděna do teplých barev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky