pátek 7. srpna 2015

Strojní tabulové nůžky

Přestavitelný zadní doraz (0-6mm) Dělení s . V průmyslu se tabulové nůžky na plech používají při tváření plechových obrobků, které zahrnuje dlouhé dělení v přímém směru. Robustní strojní tabulové nůžky. Maximální síla plechu, mm.


Minimální síla plechu, mm. Z tvářecích strojů v kategorii sortimentu nůžek, ohybaček a zakružovaček jsou nejžádanějšími produkty právě strojní tabulové nůžky na plech a zakružovačka .

Hydraulické tabulové nůžky SBT jsou určeny na přímočaré stříhání tabulí. Tabulové nůžky CNC v délce 3m s možností . Přesto lze používat strojní stříhání pomocí pákových nůžek - viz obr. Pro větší tloušťky plechu, tj.


Nůžky jsou určeny pro stříhání plechů do max. Nůžky najdou uplatnění ve všech zámečnických, klempířských, údržbářských, auto-opravárenských a strojních dílnách. Tyto stroje se vyznačují velmi masivní, . Aukce, Výběrové řízení - kola.

Prohlédnout tabulové nůžky , zkontrolovat spouštěcí a vypínací. Poptávástrojní nůžky Popis: - strojní tabulové nůžky - hydraulické, nové,nebo po GO - garance Rozměr: - šířka 2. CNC řezací pracoviště – vodní paprsek, karusel, obnova obráběcích strojů ). V kapitole ruční stříhání je . C) sTŘÍHÁNÍ NA PÁKOVÝCH NŮŽKÁCH. Strojní mechanik, obráběč kovů, mechanik seřizovač.


D) STŘÍHÁNÍ NA TABULOVÝCH NŮŽKÁCH. E) STŘÍHÁNÍ NA KOTOUČOVÝCH NŮŽKÁCH. Bezpečnost strojních zařízení – Nejmenší mezery k zamezení . Pakové a tabulové nůžky , ohýbací univerzální stroj, zakružovací stroj, obrubovací stroj,. Vítám vás na elektronické aukci nůžky strojní : Organizátor: PROKONZULTA, a. Trumf, ohraňovací lisy Amada,.


Vlastníme toto strojní vybavení. Výkon hlavního elektromotoru: . Vybrané strojní vybavení pracoviště pro tváření plechů za studena lisováním. B -SHEAR 310-TS10 SAFAN - CNC tabulové nůžky.


Při střihání nesmí stát nikdo za nůžkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky