čtvrtek 27. srpna 2015

Kovové ploty brány

Kovové ploty - prodej a montáž kovových plotů , Kovové ploty. V nabídce naleznete dvoukřídlové brány a posuvné brány vždy s variantou elektrického pohonu. Plotové dílce, sloupky, vchodové branky a vjezdové brány spolu tvoří jednotně sladěný systém oplocení.


Jsou vyrobeny z plných nebo dutých ocelových profilů. Kovové nebo kované plotové pole s patřičnou povrchovou úpravou vyniká především oproti dřevěným plotům svou dlouhou životností a .

Nechte si na míru vyrobit a namontovat vjezdovou bránu , vchodovou branku nebo plot. Dodáváme po celé ČR se zárukou let. Ceník plotů, kovových plotů , kovových branek, kovových bran.


Následující ceny na brány , branky, plotová pole, sloupky jsou na standardní modely. Kované ploty jsou v dnešní době stále více moderní a žadáné. Kované a kovové ploty rozdělujeme do pěti kategorií.


Vyrábíme kovové ploty , vjezdové brány , vstupní branky, mříže a další výrobky.

Naší specialitou jsou originální výrobky jako např. Kovářství Diviš - kovářství Diviš je specialista na kované ploty , brány , schodišťová a balkónová zábradlí schodiště a další kované výrobky. U starých plotů zabezpečujeme jejich demontáž a odvoz. Brány můžeme navíc doplnit elektrickým otevíráním.


Vyrábíme na zakázku ploty , vrata, vjezdové brány s pohony, kovové konstrukce, kovové schodiště a provádíme veškerou zámečnickou činnost. Nabízíme kovové ploty za příznivou cenu. Specializujeme se na oplocení různých rozměrů - dle přání zákazníka. Prodáváme i vrata, křídlové brány , posuvné . Modelové řady kovových plotů PREMIUPlotová pole, brány a branky nabízíme v různých modelech.


Pole lze pomocí montážních sad jednoduše kotvit do . PILEG do kovového sloupku. Kotva a závěs pro montáž branky a brány do zděných sloupků Zn. Ploty a oplocení Pilecký s. Vyrábíme, montujeme a dodáváme bezúdržbové ploty a oplocení na míru po celé České republice a na západě . Internetový obchod s nabídkou plotového materiálu.

Galerie námi vyrobených a instalovaných kovových bran a plotů. Kované oplocení, kovový plot - realizace Havířov. Samonosná, nesesená vjezdová brána s kovanou výplní. Váháte, jestli se na zahradě těšit z dopadajících paprsků, nebo soukromí? Vyberte si polo-propustný plot a mějte kolem domu obojí.


UMKO - umelecké kováčstvo, Lehota pod Vtáčnikom okr. Výroba kovových plotov, brán . Kované brány za najlepšie ceny na predaj a kúpu online. Tak právě pro Vás je připravena naše nabídka.


Potřebujete nový plot nebo oplocení? Navrhujeme, vyrábíme a realizujeme robustní pozinkované ploty, brány a branky. Vše svařujeme ve vlastní dílně a montujeme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky