pátek 14. srpna 2015

Poštovní schránka nerez

Určené především k upevnění na. Poštovní schránky, sestavy poštovních schránek, nerezové poštovní. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si. Designová poštovní schránka vyrobená z nerezové oceli s čtvercovými okny z matného plexiskla.


RADIM V 360x310x90mm, zadní vhoz, nerez. Schránky do sloupku nabízíme buď jako samostatné poštovní schránky nerez , nebo jako snýtované sestavy. Tyto schránky jsou poté opatřeny z přední strany . POŠTOVNÍ SCHRÁNKY jsou v provedení Pozinkovaný plech s barvou komaxit, Plechové, Plastové, Nerezové,. Přední dvířka z mléčného tvrzeného skla 5mm. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.


Prode a montáž poštovních schránek. Výška 4x šířka 3x hloubka 1mm, provedení nerez , cylindrický zámek. Maximální formát listu C4.


K přišroubování na zeď domu nebo . Schránka je připravena pro osazení hovorové jednotky. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nerezové poštovní schránky odolné proti povětrnostním vlivům, různé rozměry - na dopisy, na noviny, schránky pro zabudování do zdi i schránkové vhozy, . Nerez poštovní schránka do sloupku s šířkou 2mm - schránka F-046.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky