úterý 25. srpna 2015

Posuvná vrata do strany

Výrobce posuvných garážových vrat pro jižní Moravu. Nabízíme kvalitu za rozumnou cenu a špičkový záruční i pozáruční servis. Praktické řešení s flexibilním systémem otevírání do strany. Posuvná vrata tak nezajíždějí pod strop garáže, ale do boku.


Posuvná garážová vrata do boku jsou v podstatě sekční vrata , u kterých jsou panely postaveny vertikálně.

Vodící kolejnice jsou umístěny po straně , podél stěny . Garážová vrata - posuvná do boku. Boční sekční vrata poskytují mnoho výhod: 1. Mnoho místa pod stropem garáže. Díky bočnímu otvírání vrat zůstává strop . Můžete je odsunout do boku jen částečně a máte průchod místo dveří.


Ochrana proti sevření prstů zvenku i zevnitř. Dvojité automatické vypínání.

Automatická funkce integrovaných dveří obsluhovaná pomocí . Závěsná vrata posuvná do boku WIŚNIOWSKI se dokonale hodí pro objekty, ve kterých s ohledem na malé nadpraží nejsou vhodná sekční nebo rolovací vrata. Zasouvací garážová vrata je možno použít prakticky v každé situaci. Horizontální posuv umožňuje úplné nebo jen částečné pootevření vrat např.


Dodávka a montáž vrat posuvných do boku - LOMAX PRAKTIK. Barva ořech - nussbaum 2(exteriér) a bílá (interiér). Prolis typu lamela, ovládání . Boční posuvná garážová vrata se používají v případech, kdy je nízké nadpraží. Sekční garážová vrata posuvná do boku jsou provedená z dvoustěnných sekcí, z ocelového pozinkovaného plechu, vyplněných PU… - Compact. Při zakoupení libovolných sekčních nebo posuvných garážových vrat si můžete.


Jedná se vlastně o typ sekčních garážových vrat s tím . Podle konstrukce a způsobu otevírání volíme garážová vrata zdvižná nebo výklopná, sekční, rolovací, otočná či posuvná. Tato posuvná vrata mají několik. Vertikální sekční vrata PRAKTIK jsou určena k uzavírání stavebních otvorů v garážích, průmyslových a obchodních objektech . Vrata od českého výrobce Trido s německými . Stavební příprava posuvných vrat do boku KRUŽÍK.

Ostěnína straně s obloukem musí být alespoň 150m, na straně bez oblouku 70mm. Do této kategorie vrat patří vrata otevírající se netypicky do strany. Bočně posuvná garážová vrata jsou podobná jako sekční garážová vrata , s tím rozdílem, že se otevírají vertikálně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky