středa 26. srpna 2015

Dřevěné obaly

Nabídka dřevěných obalů a palet. Pro zákazníky nabízíme dřevěné obaly a boxy. Vyrábíme palety standardizované, speciální a chemicky upravené pro použití v . Nepochybně je však také vizitkou Vaší firmy a prodávaného výrobku - vždyť . Výrobu přepravních obalů a beden uzpůsobíme požadavkům zákazníka.

Vyrábíme tedy dřevěné přepravní obaly (bedny, palety, přepravky, latění) v jakýchkoliv . Na dřevěné obaly a bedny se specializuje přímo jeden, moderně zařízený výrobní provoz. WPA-online Brno vyrábí dřevěné obaly klasických i atypických rozměrů. WPA nabízí veškeré dřevěné obaly zajišťující bezpečný transport.


Hlavním výrobním programem je výroba dřevěných a překližkových obalů a beden, latění, palet a . Drevené obaly sú vždy konštruované podľa konkrétneho baleného produktu, prepravných a skladovacích podmienok, cieľovej destinácie, legislatívnych noriem . Dřevěné obaly - Stavební a obalová dřevovýroba s. Jsme připraveni pomoci Vám s výběrem nejvhodnějšího dřevěného obalu pro přepravovaný druh zboží s ohledem na požadovanou odolnost, nosnost a kvalitu.

Vyráběné dřevěné bedny, obaly a kontejnery lze kombinovat s deskovým dřevěným materiálem, . Vyrábíme dřevěné obaly všech velikostí pro všechny druhy dopravy včetně tepelné impregnace. Obaly jsou individuálně přizpůsobené vašim . Zajišťujeme prodej a výrobu dřevěných atypických palet a dřevěných obalů. Dodáváme i tepelně ošetřené dřevěné palety, jednorázové palety nebo palety . HK-dřevovýroba se zabývá výrobou a prodejem celodřevěných a dřevěných obalů, palet, EUR palet a prokladů. Vyrobíme dřevěné obaly dle Vašich požadavků. Pokud nemáte vlastní technický výkres nebo potřebujete s formou obalu poradit, rádi Vám poradíme, popř.


Kameničany sa zaoberá výrobou drevených europaliet, drevených obalov pre výrobky zo sériovej výroby a nadrozmerných obalov. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail G. Gühring - dřevěné obaly , s. Vzhledem k tomu, že jejich použití je v současné . Firma HOLZPACK CZ vyrábí dřevěné přepravní obaly. Výroba,exportní balení, zámořské balení, přepravní bedny a palety, balení do beden.


Kryty, obaly a pouzdra na mobily. Neustále rozšiřujeme nabídku výrobků a služeb i pro ty nejnáročnější zákazníky. Společnost TART vyrábí široký sortiment dřevěných obalů pro přepravní balení.

Vysoušedla adsorbují vzdušnou vlhkost v přepravním obalu. Pevné obaly ze dřeva nebo z překližky patří k historicky prověřeným a efektivním ochranným . Kromě palet dodáváme i ostatní dřevěné obaly , jako jsou například paletové ohrádky (paletové nástavce). Paletové ohrádky jsou vhodné . V případě potřeby pro Vás můžeme zajistit expresní . Pavel - Specializujeme se na výrobu a prodej dřevěných obalů. Vyrábíme přepravní bedny, obaly na nářadí, hračky, víno, ale také .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky