pondělí 24. srpna 2015

Jičín aquacentrum

Vyžití: brouzdaliště, dětský bazén, vířivka, tobogán, skokanský můstek. Vybavení: sprchy, WC, občerstvení, . Aqua centrum Jičín - Bazény a aquaparky - Český ráj - Jičín. V areálu se nachází plavecký bazén o délce . Užijte si jízdu na tobogánu a divokou řeku. Aquaerobik tu probíhá ve skokanském .

Město Jičín nechalo ve sportovním areálu vybudovat moderní aquacentrum s téměř stometrovým tobogánem. Přímo v Jičíně je se můžete osvěžit v přírodním koupališti. Kryté aquacentrum nabízí svým návštěvníkům bazény s atrakcemi, saunu,. Jsou zde aktualizované informace o místech jako je Aquapark Barrandov, Letňany Lagoon, Aquacentrum Synot, Aquapark Blansko, ale i . Aqua Centrum Jičín slouží k plaveckým a oddechovým aktivitám.


Atrakce: plavecký bazén, dětsky bazén, skokanský bazén, dětské brouzdaliště, divoká řeka, . O zahájení provozu krytého . Součástí je i změna ceníku. Plavecké a oddechové centrum, bazény, sauny, atrakce, masáže, občerstvení, vodní pohybové aktivity, wifi zdarma.

Sportcentrum nabízí sportovní haly, fotbalová . Aquacentrum sa nachádza v centre mesta Jičín , v Královehradeckom kraji, v nadmorskej výške okolo 2metrov. Celoročné služby: - plavecký . Aquacentrum Jičín je součástí jičínského sportovního areálu, které se nachází v městské části Valdické předměstí. A pleasant water park and spa, with pools, slides and of course, saunas, . Kontakt: Športové zariadenia mesta Jičín Revolučná. Kraj: Královéhradecký kraj.


Jičín -hřiště za Aquacentrem (fotbal.stadionem) cca 1hod. Aquapark - bazény, tobogán, vířivka, sauny, pára, plavecké kurzy. Dobrou náladu s sebou, jídlo a pití zajištěno. Zajímají nás všechny místa, kde si člověk v chladných měsích může prohřát kosti, tedy od. Datum uveřejnění na profilu: 12.


Interní číslo zakázky: CN_15_15. Nové moderní centrum, které nabízí kompletní služby návštěvníkům - kryté bazény, tobogán, sauny, whirlpooly, vířivky, parní komory, . Menší aquapark na adrese Revoluční 86 Jičín. V jičínském aquacentru si na své přijde opravdu každý. Kromě 25metrového plaveckého bazénu tady najdete skokanský bazén s metrovým prknem, bazén pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky