čtvrtek 20. srpna 2015

Kovane polotovary

Kované polotovary pro brány a zábradlí. Elementy céčka, eska, šišky. Polsvat Kovane Polotovary , sortiment pro výrobu plotů, bran, zábradlí, mříží a jiných kovaných výrobků. Naše firma dováží kované polotovary od italské firmy Rik-Fer. V sortimentu naleznete kované špičky, děrované tyče, kované jekly a mnoho dalších výrobků.


Kovářské profily a polotovary jsou používány zejména zámečníky a kováři, kteří z nich vyrábějí ozdobné brány, branky, mříže, . Na zakázku vám rádi dodáme i další kované polotovary , které nejsou uvedeny v naší základní nabídce. Stačí, když nám napíšete a my se o vše postaráme. Remeselník musel ťažko vykovať jednotlivé prvky a potom ich skompletizovať do výsledného produktu. Industroprofil prodej hutních materiálů, kovářských polotovarů , spedice, štěrky,.


Tyče kované Tyče mřížové Špičky Šprušle Šprušle balkónové Šprušle trubkové . Vybrané oddělení KOVÁŘSKÉ POLOTOVARY neobsahuje žádné zboží. Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi . Skladový sortiment jsme rozšířili o kovářské polotovary a systémy pro montáž plotů. Chcete si seskládat originální kovaný plot sami . Umakov - kované polotovary , kované brány, kované zábradlie, zámočníctvo, kováčstvo, ploty, brány, mreže, schody, schodiská,umelecké kováčstvo.


Pro jejich snazší a levnější výrobu máme široký výběr kovaných polotovarů. Vysoká kvalita, ušetríte z nákladov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky