pondělí 17. srpna 2015

Konvička s šálkem a podšálkem

Porcelánová bílá konvička s víčkem, šálkem a podšálkem. Konvičku lze mýt v myčce na nádobí, ale nelze používat v mikrovlnné troubě. Konvička na čaj, která přesně pasuje do šálku s podšálkem.


Vše je v jednom dekoru a tím je replika slavného obrazu Alfonse Muchy - Léto. Sada obsahuje: konvičku (obsah 52cl), šálek (obsah 26cl) a podšálek.

Vhodné na reklamní potisk. Tea for one - porcelán šálek na čaj s podšálkem s konvičkou pro osobu. Skleněný šálek 20l s podšálkem z kvalitního varného skla.


Udělejte si z pití čaje či jiného nápoje takový svůj malý obřad. Na to se báječně hodí tato malovaná barevná konvička s šálkem a podšálkem. BAZAR BEZ PODŠÁLKU Čajová konvice má jako součást hrnek, Kamenina.


Keramická konvička s šálkem a podšálkem Laguiole Léolin.

Kampaň již skončila Chcete dát vědět, až se u nás tento produkt znovu objeví? Barva: bílá s jemným dekorem. Lze mýt v myčce a používat . Hliněné konvičky a nádobí mají velký význam pro intenzivní chuť a kvalitu čaje. Kvalitní porcelánový šálek na espresso s podšálkem od renomovaného. Netradiční dekor v šedé barvě se zemitě žlutým . CALANDRA sada dvou porcelánových šálků s podšálky o objemu 1ml v dárkové krabičce.


Bílá elegantní konvička s šálkem a podšálkem na čaj v sadě. Vše je dekorováno obrázky koček dovádějících na střeše. Hrnek i konvička mají atest a je. Rozměry: šířka 17cm, výška 13cm.


Značková konvička s šálkem a podšálkem TEA FOR ONE od firmy Domestic. Rád si vychutnáš čaj či kávu z kvalitního porcelánu? Popis: Jemná kamenina, zlacená, vtlačovaná značka Sarguemines, Německo, 19. HANNAH keramický šálek s podšálkem , 1ml, .

Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné . Nádherná konvička v setu se šálkem potěší jako dárek všechny maminky. Bílý podklad zdobí jemný dekor zlatého puntíku a nápis Tea time, mum´s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky