pondělí 24. srpna 2015

Soukromé wellness praha

Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních. Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Příplatek za každou další hodinu 5Kč.


Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.

Máme pouze jeden apartmán, který má rozlohu přibližně m². Je rozdělen na dvě propojené části. V první části se nachází sauna, vířivka a postel. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Soukromý pronájem lázní pro rodinné či firemní párty.


Užijte si vyjimečný zážitek v našem wellness Rosa Spa. Na jednotlivých sedátkách .

Můžete si v soukromí užít finskou saunu, klasickou saunu a. Relaxační a wellness centra v Praze a okolí. Vhodné pro firemní a soukromé akce, dárkové poukazy. Sedíte celý den u pracovního stolu, máte namáhavou práci, trápí Vás deprese? Luxusní diskrétní wellness azyl pro milence a zamilované situovaný na Praze kousek od Andělu. Nabízíme privátní vířivku a soukromou saunu, kvalitní vína a . Nabídky pro kategorii Sauna a wellness a město Praha na Slevomat.


Přehled nabídek pražských wellness center - pronájmy vířivek. Všechny pražské vířivky k pronájmu a jejich slevové akce na jednom místě. Wellness Ďáblice, Praha. Unikátní komplex ubytovacích, konferenčních, společensko-zábavných, sportovních a wellness služeb. Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1. Nabízíme i prostory pro pořádání firemních školení, rautů a soukromých večírků.


Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Privátní vířivka pro dva Praha.

Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Bonusem pro návštěvníky, kteří chtějí soukromí , je privátní wellness určeno až pro 8. V privátní části nabízíme zcela soukromý prostor, jehož součástí je sauna pro 4. Počernická 62 Praha 1 . Pro regeneraci těla i ducha po náročném dni vám . Odtud půjdete do soukromého pokoje pro terapie, kde vás po konzultaci s osobním terapeutem čeká relaxační masáž chodidel a poté vlastní procedura.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky