úterý 18. srpna 2015

Krystaly vody

Masaru Emoto vedl dlouhodobý rozsáhlý výzkum vody. Ve své práci však nepoužívá klasické vědecké postupy, ale jeho cílem je dosáhnout . Vyfotografované krystaly vody pod mikroskopem poté co byla voda vystavena různému prostředí nebo na ní bylo působeno člověkem se svými myšlenkami či . Komentář k názorům, že japonský léčitel M. Emoto dokázal, že „lidská energie ( myšlenky a slova) ovlivňuje molekulární strukturu vody “.

Jeho snímky mají přinášet důkazy, že zachází-li se s vodou dobře, tvoří při zmrznutí krásné krystaly , zatímco při špatném zacházení tvoří . TÉMA TÝDNE – VODA : Není hydrolog ani profesionální fotograf. Přesto jeho fotografie vodních krystalů , nad kterými se tají dech, oblétly celý svět. K pokusům ho tehdy přivedl laický zájem o vlastnosti vody.


Je přesvědčený, že ledový krystal si podržel původní strukturu kapalné vody , a že tedy fotografuje strukturu vody když fotografuje led. Both comments and trackbacks are currently closed. Emoto objevil mnoho fascinujících rozdílů v krystalické struktuře vody z mnoha různých zdrojů a různých podmínek na planetě.

Voda ze starých horských . Co potřebujeme k výrobě krystalové vody ? Molekula vody má tvar krystalu -čtyřstěnu a působí podobně jako křemíkový krystal SiOkterý se používá pro přenos informací. Zjednodušeně by se dalo říci,že voda čte a kopíruje . Nižšie sú zobrazené kryštály vody z rôznych zdrojov. Všeobecne platí, že čisté zdravé vody, tvoria krásne geometrické kryštály, zatiaľ čo . Doktor Emoto prokázal, že voda je významným nosičem informací.


Proto nechal ve švýcarské laboratoři vyfotit krystal vody , která prošla Somavedicem Atlantik. Připomíná sněhovou vločku, na rozdíl od obyčejné . Zjistil, že čistá voda tvoří šestiboké krystaly , zatímco špinavá žádné. Krystalizace či růst krystalů , obecně vytváření pravidelné struktury je druh fázové. Pravé křišťálové krystaly (tzv. horský křišťál) přírodně rostlé hranaté formy pro výrobu křišťálové vody na pití.


Začali vodu zkoumat nejen jako chemickou . V Léčivé síle vody vypráví, že za ním přišel do laboratoře jiný vědec, chemik, který také fotografoval krystaly vody. Navrhl, aby jim pustili hudbu. Mohou mít emoce, motlitby či specifická mluva měřitelný vliv na okolí?

Některé články tvrdí, že ano potvrzují to. Michael Vogt hovoří s hosty. ZMĚNY ENERGIE A INFORMACE VE VODĚ. Tibi krystaly jsou známy pod názvem japonské mořské krystaly , živá zrnka, nebo také vodní kefír. Produktem těchto krystalů je perlivý vodní.


Udělal první fotografie krystalu zmrzlé vody , který měnil svou strukturu podle působení různých vnějších vlivů - lidské myšlenky, hudby, slova, modlitby. Krystalizací vody se rozumí fázová přeměna, při které dochází k pravidelnému uspořádání částic do krystalové mříže. V případě krystalické kapalné fáze jsou . Vodní krystaly pro udržení vlhkosti půdy.


Ušetřete za vodu při každém zalévání rostlin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky