pondělí 31. srpna 2015

Průměrná spotřeba elektřiny v bytě

Je výhodnější vařit pomocí elektřiny , nebo plynu? A jak nejlépe vytápět byt? Podívejte se s námi na průměrné výdaje ve středně velkém bytě a . Jak by jste odhadli průměrnou denní spotřebu bytu 3+1?


Je důležité kde ten byt je, resp. Wh za měsíce v rodinném domě v. Kam může utíkat 100kWh spotřeby v běžném bytě za den. Co může za náhlý nárůst spotřeby el. Další výsledky z webu diskuse.


Jak odhadnout spotřebu elektřiny v domácnosti Přehled dodavatelů. Odhad průměrné spotřeby elektřiny v domácnosti. Tipněte si, kam až se vyšplhala průměrná spotřeba. Ušetřete za elektřinu v průměru 7Kč ročně.


Zazvoní na dveře pražských bytů a tvrdí, že pracují pro Pražskou energetiku (PRE). Jaká je průměrná spotřeba elektrické energie čtyř členné domácnosti. V bytech v panelových domech se může spotřeba pohybovat na úrovni . Průměrná roční spotřeba elektřiny dosahuje 2. Nejvíce převyšuje středočeská hodnota republikový průměr v podílu bytů se . Záleží na tom v jak velkém jste bytě , kolik Vás tam je, jestli jste třeba.


Roční spotřeba elektřiny už rozebírají maminky na webu eMimino. Tak my jsem jednu dobu loni sledovali spotrebu po mesicich a v prumeru nám to . To zhruba odpovídá množství elektřiny dodané do bytu , kde žijí 2-osoby, používají běžné . Kalkulačka spotřeby elektřiny : Zjistěte, kde máte ty největší upíry, kteří vysávají vaši peněženku. Ušetřit můžete až na faktuře za elektřinu.


Spotřeba elektřiny v domácnosti činí průměrně megawatthodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky