čtvrtek 13. srpna 2015

Trakční lehátko cena

Autotrakční lehátko inSPORTline Verge, známé také jako rekonvalescenční lavice či inverzní stůl, je pomůcka, která byla vyvinuta pro. PARAMETRY KONSTRUKCE, AL08 AL200. Hmotnost konstrukce, kg, 1kg. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Inverzní stůl (či autotrakční lehátko ) je rehabilitační trenažér pro uvolňování páteře. Cena rekondičních procedur a jejich objednání.


NOHY JSOU Z KAUČUKU( NEBOLI PRI CVIČENI JAKO OD JINYCH VYROBCU),PUVODNI CENA Z DOVOZEM . Doporučením pro vás hledáme vyvážený poměr kvality obchodu, ceny a . Máme autotrakční lehátko v naší provozovně ve Žďáře a mohu jen. Prodám autotrakční lehátko od fy. AUTOTRAKČNÍ LEHÁTKO MEDIC 200. Insportline, používané cca měsíc, de facto uplně nové, perfektní stav, Praha.


Trakční lehátko KETTLER APOLLO je určeno pro rehabilitace a protažení za ideální je pro osoby s bolestmi zad. Jedná se o levnější variantou podstatn. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Cena zahrnuje autotrakční lehátko a náklady na poštovné a balné ve výši 40- Kč účtované výrobcem pro dodání přímo na vaši adresu.


TERAPEUTICKÁ A TRAKčNÍ LEHÁTKA. Dostupnost: skladem, dodání po ČR 1- dny. Technika má pozitivní účinky zejména. Inverzní lavice ( autotrakční lehátko ) KH777: Výborná rehabilitační pomůcka na uvolnění páteře, svalů a kloubů.


Cena terapie se pohybuje od 1Kč (dle výsledků úvodní diagnostiky) . Tento výrobek mohu jen doporučit, cena odpovídá kvalitě. Lehátko má velmi snadné použití, ovládá se jen. AL 1specialni uchopal1patent trakční lehátko.


Cyklotrenažér KETTLER trakční lehátko APOLLO. Pro rehabilitační ambulanci jsme zakoupili autotrakční lehátko , které má blahodárné účinky na celý organismus, slouží k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky