pátek 14. srpna 2015

Sušené plody goji

Je považována za potravinu dlouhověkosti, radosti . Podporuje imunitní systém, přispívá ke snižování stresu. Jedná se o doplněk stravy. Takovou je však problém sehnat, protože plody čerstvé nevydrží déle, než pár . Státní zemědělská a potravinářská inspekce zakázala prodej tun sušeného ovoce goji.

Obsahuje totiž jedovatý pesticid. Zpomalte proces stárnutí pomocí vitamínů a minerálů v Goji. Vyzkoušejte lahodné sušené plody z goji s vysokým podílem vitamínů a antioxidantů.


Sušené bobule goji mají temně červenou barvu a chutnají asi tak, jako když. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Zázračná kustovnice čínská: 1 přírodní šťáva i sušené plody Goji. Varianta: Podívejte se na další varianty.


Majú sýto červenú farbu a sú veľké asi ako sušené hrozienka.

Plody se vyznačují nasládlou chutí. Balení : Fresh-zipový sáček - možnost opakovaného uzavření. Složení : 1 sušené plody. Používá se ve formě odvaru či čaje, kterému dodá specifickou chuť, po vyluhování můžete . Středoevropanům budou připomínat šípky. U nás bez potíží v obchodech se zdravou výživou sušené plody goji zakoupíte.


Godži ( goji ) jsou plody dvou druhů kustovnice, kustovnice cizí a blízce příbuzné. V České republice jsou sušené plody běžnou součástí sortimentu obchodů se. Chutí připomínají něco mezi brusinkou, třešní a šípkem. Himalyo sušené plody GOJI BIO 1g.


GOJI BIO sušené plody kustovnice čínské (Lycium chinensis) v BIO kvalitě superpotravina v cestovním balení . Potravinářská inspekce zakázala prodej sedmi tun sušeného ovoce goji z Číny. Podle testů totiž obsahovalo zakázaný pesticid carbofuran. Nabízím 1 juice z kustovnice čínské ( goji ) a sušené plody.


Kustovnice čínská ( goji berry) pochází z Asie, je známá hlavně v jižní Číně. Bio plody goji jsou označovány jako plody štěstí. Díky své bylinno-ovocné chuti jsou na slunci sušené plody goji výbornou svačinkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky