čtvrtek 13. srpna 2015

Zahradnictví pod hradem

Nabízí velký výběr služeb v rámci své práce. Vás a tímto Vám děkujeme za Vaší přízeň, protože jste nám umožnili být na trhu a . Prodej rostlin - dřeviny, květiny, ovoce. Zahrádkářské potřeby - hnojiva, osiva, postřiky, plasty, keramika, návrhy, realizace a údržba soukromé i . Provádíme dendrologický průzkum.


General data: Class: LT (Lystecit trepariozom). Provozujeme zahradnictví a realizujeme zahrady. Nabídka zahradnických prací. V sortimentu mají klasické druhy, ale i ty netradiční.


Cena se pohybuje nejčastěji . Vítáme Vás v části internetových stránek Domova pod hradem Žampach, které jsou věnovány. ZAHRADNICTVÍ - zeleninové a ovocné zahradě pomocného . Jste majitelem tohoto podniku a máte zájem plně využít všech funkcí a možností propagace na našem portálu? Vyplňte si nezávaznou poptávku a náš obchodní . Zahradnictví v Ústí nad Labem s dlouhou tradicí a profesionálním přístupem.


Pod malebným hradem Střekovem v Ústí nad Labem je umístěna prodejní plocha a několik skleníků a budov. Projekční středisko Vám navrhne řešení Vámi . Nabízíme vám zahradnické služby: návrhy, založení i údržbu soukromé i veřejné zeleně. V rámci doplňkové činnosti Domov pod hradem Žampach zajišťuje provoz vlastního zahradnictví , Arboreta Žampach a obchůdku s výrobky z vlastních dílen ve . Informace: Otevírací doba v sezoně březen . Litoměřická 1439/1B, Ústí nad Labem District-Střekov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky