úterý 11. srpna 2015

Zahradní hadice příslušenství

Spojky, postřikovače a koncovky na hadice , BOMA Milevsko. ZAHRADNÍ HADICE A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Hadice, navijáky na hadice, spojky, pistole. Zahradní hadice mnoha typů pro zalévání zahrady i ve výhodných setech s rychlospojkami, potřikovači, či pistolí.


Oceníte navýjáky a držáky hadic pro praktické . Výběr z několika druhů zahradních hadic a jejich doplňků. Zde se nalézá široký rotiment spojek a rychlospojek pro zahradní hadice , včetně spojek se stopkou nebo s uzávěrem, též redukce zahradních hadic. Domů dům a zahrada - hadicové systémy. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly.


Pěknou a stále zelenou zahradu zajistí správné a pravidelné zavlažování. S tím Vám pomůžou zavlažovače, postřikovače, zahradní hadice a jejich příslušenství. Hadice zahradní , vzduchové, plynové, plynové připojovací ke spotřebičům.


Příslušenství k hadicím - zahradní rychlospojky plastové , kovové, bajonetové spojky . Navijáky na zahradní hadice a příslušenství. Otočný navíjecí buben s m 1/zahradní hadicí 6467. Závlahy Hadice Zavlažovací pistole, trysky a postřikovače Pistole, trysky a postřikovače Hadicové rychlospojky a přípojky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky