pondělí 10. srpna 2015

Podlaha modřín

Vyberte si u nás modřínové podlahy té nejvyšší kvality za skvělé ceny. Do světlého povrchu dřeva vstupuje tmavší . Vyrábíme speciální podlahové dílce z modřínu , které jsou vhodné i do vlhkého prostředí nebo do otevřených prostor pod širým nebem. Vyrábíme a prodáváme kvalitní třívrstvé dřevěné podlahy - bělený dub, americký ořech,. Masivní dřevěné podlahy ze severské borovice. Třívrstvá dřevěná podlaha Modřín kartáčovaný Modřín kartáčovaný . Existuje velký rozdíl mezi sibiřským a evropským modřínem.


Sibirsky modrin je svou pevností podobný dubu, když evropský je jen nepatrně pevnější . Jedná se o celomasivní podlahu vhodnou pro celoplošné lepení při pokládce. Prkna jsou tříděna v kvalitě A. Palubky modřín 19x1KLASIK. Zajímají Vás masivní dřevěné podlahy ? Dřevokresbou je modřínové dřevo podobné smrku s lehce načervenalým nádechem, tvrdostí by se dal modřín zase přirovnat k borovici.


Jejich vysoká životnost vyváží vyšší pořizovací náklady. Sibiřský modřín patří mezi nejtvrdší jehličnaté dřeviny. Díky svým vynikajícím vlastnostem se masivní dřevěné . Sibiřské modřín je kvalitní jehličnaté dřevo pro výrobu dřevěné podlahy.


Výhodou palubek je přirozený přírodní vzhled dřeva. Podlahová prkna Berthold z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky