úterý 11. srpna 2015

El pohon brány

Pohony křídlových bran - Epohony. Nabízíme pohony křídlových a posuvných bran a jejich příslušenství. Nabízíme montáže pohonů , výrobu konstrukcí pro posuvné a křídlové brány. VÝPRODEJ Jednosměrná světelná závora Hörmann EL 101.


Nejčastěji jimi ovládáme garážová vrata a vjezdové brány. Pokud není žádné omezení, většina lidí volí bránu na posuvný pohon pro její moderní styl.

EL - výkonný pohon otočných bran s ještě větším zdvihem . Elektrické pohony jsou důležitou součástí vrat a bran. Specializujeme se na pohony italských výrobců FAAC a LIFE. V nabídce máme elektrické pohony pro . Sada pohonov pre posuvnú bránu. Konštruované pre časté použitie – od rodinného domu až po stredne veľkú firmu. Možnosť pridania až 50-tich ovládačov.


Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány.

V katalogu nemáme podrobnější informace o pohony bran kridlovych. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Vybírejte si z nabízených pohonů pro křídlové a posuvné brány. Pákový pohon pro křídlová vrata a brány. Všechny pohony vrat a bran , které u nás najdete, jsou navíc velmi kvalitní a vydrží tak i několik desítek let věrné služby a každodenního používání.


Montáž a prodej pro pohony posuvných a křídlových bran , garážové pohony vrat, kování pro brány , dálkové ovládání na brány a vrata, automatické závory. Náhradní dálkový ovladač k el. Hledáte brany elektricky pohon ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Práci i výjezd z vašeho příbytku vám jistě ulehčí i elektrický pohon pro garážová vrata. Bezpečný a precizně vyrobený systém el.


Společnost Hörmann již padesát let vyvíjí a vyrábí špičkové pohony garážových vrat, vjezdových bran a vnitřních dveří. Vsaďte ne letité zkušenosti našich . Startkit obsahuje: x elektromechanický pohon. DS Technik, výprodej, pohony bran a kování,.


GSM modul pro dálkové ovládání el. Tyto pohony jsou TOP výrobky na evropském trhu a to . Křídlové brány lze vždy otevírat a zavírat ručně.

Vám zajistíme spojením brány s elektromechanickým pohonem. Kvalitní pohony bran a vrat za rozumnou cenu. Vlastnosti pohonů bran a vrat FAAC.


Came BX-set KKompletní set s pohonem CAME BX-(původní firemní název BX-A) určený pro automatizaci posuvné nesené brány. Robustní elektromechanický pohon dvoukřídlých otočných vrat. Pro správné fungování dvoukřídlé brány s pohonem je nutné vybavit prostor chodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky